fbpx

Verticale groep Etten-Leur

Mijn naam is: Angela Remie-Martens, geboren op 29-04-1974 en ik woon in Rijsbergen. Samen met mijn man ben ik trotse ouder van Lieve, onze dochter (2007).

ik ben op 24 augustus 2019 begonnen als BBL-stagiaire bij Het Toverbloempje. Onlangs ben ik gestart aan de opleiding Pedagogisch medewerker. Ik ben afgestudeerd aan de modeacademie en heb jarenlang in deze branche gewerkt o.a. als etaleur bij V&D. Nu is het tijd voor mijn andere passie, kinderen en hun ontwikkeling! Ik wil hier graag met enthousiasme, in deze persoonlijke en huiselijke sfeer bij Het Toverbloempje een bijdrage aan leveren.

Mijn naam is Wendy Hermes-Raats, geboren op 07-06-1996 en ik woon samen met mijn man, zoontje Bart (2019), dochter Elise (2020) en onze hond in Sint-willebrord.

Sinds 22 maart 2021 ben ik werkzaam bij het toverbloempje. Ik vind het erg belangrijk dat ouders hun kinderen met een gerust hart wegbrengen want het is nou eenmaal hun dierbaarste bezit. Ook vind ik het belangrijk dat kinderen zich veilig voelen bij je en zich op hun eigen tempo kunnen ontwikkelen.

Naast kinderen is mijn grootste hobby schoonmaken, ook vind ik het heerlijk om te wandelen samen met de kinderen en af te spreken met vrienden.

Groetjes Wendy

 

Mijn naam is Naomi van Bezooijen – de Kruijff, geboren op 23-03-1997 en ik woon samen met mijn man, zoontje Mats (2019) en dochtertje Lente (2021) in Klundert.

Ieder kind heeft zijn eigen unieke persoonlijkheid, en ontwikkelt op zijn manier; dit vind ik zo leuk om te zien, hier wil ik dan ook graag aan bijdragen en daarom ga ik mijzelf omscholen tot gespecialiseerd pedagogisch medewerker.

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om erop uit gaan met mijn man en kindjes om leuke activiteiten te ondernemen, maar ook met winkelen of een terrasje pakken maak je mij blij. Ik kan niet wachten om aan de slag te gaan en jullie snel allemaal te ontmoeten.

Mijn naam is: Susan Deckers, geborgen op 29-10-1998 en woon samen met ouders en oudere broer in Zundert.

In juli 2020 ben ik afgestuurd als pedagogisch medewerker.
Vanaf februari 2022 ben ik werkzaam bij Het Toverbloempje, voornamelijk op de verticale groep op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Het Toverbloempje is al bekend voor mij want heb er 4 jaar geleden al stage mogen lopen.

De passie voor kinderen is er altijd al geweest en daardoor wilde ik er ook mijn werk van gaan maken. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich veilig voelen. De communicatie met ouders vind ik ook belangrijk. Ieder kind ontwikkeld zich op zijn of haar manier en ieder kind is uniek.

In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met fotografie. Wandelen met de hond en dagen weg vind ik heel leuk.

Mijn naam is Rosina Janssen, geboren op 19-05-1993 en ik woon samen met mijn moeder, stiefvader, en 2 honden en mijn kat in Etten-Leur.

Ik trek er graag op uit om samen met me hondjes te gaan wandelen.

Ik begin 21 maart 2022 als pedagogisch medewerker bij Het Toverbloempje. U kunt mij op maandag, woensdag en vrijdag vinden op de verticale groep en op dinsdag en donderdag op de BSO.
Ik kijk er naar uit om bij Het Toverbloempje te gaan werken. Ik vind het fijn om creatief met de kinderen bezig te zijn en de ontwikkeling van de kinderen te stimuleren. Ook vind ik het fijn om de boeken uit te beelden tijdens het lezen, bijvoorbeeld we gaan op berenjacht en dan samen met de kinderen uitbeelden hoe we op berenjacht gaan dus bijvoorbeeld hoe gaan we door het gras heen lopend, springend of kruipend. Daarnaast wil ik graag een band op bouwen met de ouders en de kinderen, zodat ze met een veilig gevoel hun kinderen kunnen brengen.

 

 

Spring naar toolbar