fbpx

Baby groep Etten-Leur

Mijn naam is: Melissa de Jong, geboren op 26-06-1996.Samen met mijn moeder en stiefvader woon ik in Roosendaal.

Ik heb de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4 gevolgd op het Vitalis college in Breda. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om samen met vrienden naar het terras te gaan, uiteten, gezelschapspellen te spelen en lekker bij te kletsen.

Sinds november 2018 werk ik met veel plezier bij kinderdagverblijf Het Toverbloempje. Het is kleinschalig waardoor je met alle kinderen alle collega’s en ouders in aanraking komt en zo een hechte band kunt opbouwen. Elke dag ga ik met plezier naar mijn werk. Geen enkele dag is hetzelfde met de kinderen en dat maakt het werk ook zo leuk. De werksfeer is ook heel fijn. Je komt in een gezellige groep met leuke kinderen, collega’s en ouders.

Mijn naam is: Lieke Lok, Ik ben geboren in Tilburg op 20 mei 1983. En sinds 2015 woon ik met mijn man, onze dochter en 3 katten in Etten-Leur.

Ik ben sinds 21 oktober 2019 op woensdag en donderdag te vinden op de Babygroep van het Toverbloempje in Etten-Leur. Ik ga elke dag fluitend naar mijn werk. Ik kan er ontzettend van genieten om mee te mogen kijken door de ogen van kinderen: Hoe wonderlijk alledaagse dingen kunnen zijn. Hoe kinderlogica alles vereenvoudigd. En natuurlijk hoe mooi de wereld kan zijn als je je fantasie gebruikt. Ik heb de mooiste baan van de wereld!

Een groot deel van mijn vrije tijd breng ik door in de keuken. Ik kook graag en vind het leuk om alles zelf vers te maken. Ik vind het ook leuk om (meestal samen met mijn vader) te klussen: ons laatste project was een nachtkastje voor mijn dochter. Verder houd ik van fietsen en lees ik graag.

Mijn naam is: Jessy Ribbens, geboren op 08-06-1998 en ik woon in Etten-Leur.
Sinds april 2020 ben ik werkzaam bij het Toverbloempje. Ik heb mijn diploma pedagogisch medewerker behaald op het Kellebeek college in Roosendaal.

Ik vind het belangrijk dat kinderen zich welkom, vertrouwd en gehoord voelen. Ieder kind mag er zijn. Ik ben altijd in voor een dansje, grapje en stimulerende spelletjes, maar ook rust vind ik belangrijk. Even knuffelen, een boekje lezen of samen spelen. Echt even aandacht hebben voor het kind en betrokken zijn.

In mijn vrije tijd ben ik graag samen met mijn vriend en gaan we regelmatig dagjes weg. Ook geniet ik graag van lekker eten met vriendinnen, zowel thuis als in verschillende restaurants.

Mijn naam is:Laura de Graaf, geboren 27-04-1989 en woon momenteel met mijn vriend en ons zoontje in Bergen op Zoom.

Na mijn opleiding spw3 ben ik gaan werken bij een kinderopvang organisatie. Later werd er mij een baan aangeboden als Nanny bij een fijn gezin. Dit heb ik altijd erg leuk gevonden omdat je nauw betrokken bent met het gezin. Maar na een aantal jaar miste ik heel erg een team om mee samen te werken en mijn collega’s. Sinds November 2020 ben ik werkzaam bij Het Toverbloempje. Mij zul je vooral zien op de babygroep. Wat ik graag doe in mijn vrije tijd is naar mijn paard gaan, winkelen en lekker koken.

Ik vind het belangrijk dat iedereen zichzelf mag zijn en zijn eigen “ik” mag ontwikkelen
Verder vind ik het ook belangrijk dat zowel de kinderen als de ouders zich vertrouwd voelen bij Het Toverbloempje.

Mijn naam is: Doortje Frank, geboren op 20-11-1997 en woon in Etten-Leur met mijn ouders, broer, 2 honden en 2 katten.

Mijn hobby’s zijn met vrienden naar het terras, winkelen, met mijn vriend een dagje weg en wandelen met mijn honden. In 2018 heb ik mijn diploma behaald voor de opleiding Dierverzorging Niv 3 aan het Prinsentuin College. Stiekem lag toch altijd mijn passie bij kinderen. Daarom ben ik in 2020 de opleiding Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker Niv 4 gestart op het Vitalis College. En sinds dien werkzaam bij het Toverbloempje als BBL stagiaire. Ik heb er super veel zin in!

 

Mijn naam is:  Zoë De Jong, geboren op 26-04-2002, ik woon in Oudenbosch samen met mijn ouders, tweelingbroer, zusje, hond en kat.

Ik kijk er naar uit om bij het Toverbloempje te gaan werken op de babygroep. Wat ik belangrijk vind is dat ieder kind zich ontwikkelt op hun eigen niveau en het naar hun zin hebben.

Naast mijn werk vind ik het werken met kinderen zo leuk dat ik dit ook graag in mijn vrije tijd doe, ik geef dan ook turnles aan kinderen vanaf zes jaar bij gymnastiek vereniging alpha in Oudenbosch ook turn ik zelf al 13 jaar. Ook vind ik het leuk om series of films te kijken op netflix.

Spring naar toolbar