Team Etten-LeurMijn naam is: Leslie Vermonden, geboren op 30-04-1990 en woon samen met mijn vriend en zoontje (26-10-2017) in Schijf.

Als oprichtster en eigenaresse van Kinderopvang Het Toverbloempje ben ik natuurlijk verantwoordelijk voor de gehele gang van zaken binnen onze opvang. Daarnaast ben ik vrijwel dagelijks op de groepen te vinden waarbij ik ook regelmatig als groepsleidster actief ben. Heerlijk om te doen en het zorgt ervoor dat ik altijd een actueel beeld heb van wat er bij de kinderen en ouders speelt.

Ik vind het belangrijk dat een kind zich veilig voelt, dat er oog is voor het feit dat ieder kind anders is en dat er ingespeeld wordt op de behoefte van het kind. Maar vooral dat het kind een leuke dag heeft beleefd op het Toverbloempje, dat geeft mij voldoening.Mijn naam is: Lysenka Rogiers, geboren op 28-05-1989 en woon samen met mijn vriend in Etten-Leur.

Met veel plezier werk ik op de babygroep en ben ik locatieverantwoordelijke van Het Toverbloempje Etten-leur. Daarnaast ondersteun ik Leslie bij de administratie- en planningswerkzaamheden van beide locaties.

Werken met kinderen is mijn grootste passie en dat doe ik sinds 2008 dan ook met ontzettend veel plezier. Iedere dag er voor zorgen dat een kind zich in een veilige, liefdevolle, huiselijke en persoonlijke opvang kan ontwikkelen maakt dat het Toverbloempje en ik een perfecte match zijn! Ik ben blij dat ik deel mag uitmaken van dit leuke team. Ieder kind is uniek en mag op zijn/haar eigen tempo ontwikkelen. Ik vind het geweldig om hier deel van uit te maken. Mijn dag is goed als de kinderen een leuke en leerzame dag hebben gehad op het kinderdagverblijf en u met een tevreden gevoel uw kind(eren) naar ons brengt en ophaalt. Ik vind het ook belangrijk dat u als ouder zich prettig voelt bij ons kinderdagverblijf en dat u uw kind(eren) met een gerust hart achter laat. Het persoonlijke en open contact is dan ook iets waar ik voor sta en u ook zult ervaren tijdens een rondleiding en op de groepen.[/grid_7]

Mijn naam is: Marieke Teunissen- van nijnanten, geboren op 08-01-1988, getrouwd, een zoon en een dochter en samen wonen wij in Etten-Leur.

Sinds 28-08-2017 ben ik werkzaam bij Het Toverbloempje. Na mijn opleiding onderwijsassistent ben ik eens gaan kijken in de kinderopvang en dat vond ik zo leuk dat ik er nog steeds zit. Op moment van schrijven werk ik bijna 10 jaar in de kinderopvang.
Ik geniet nog iedere dag van het werken met kinderen en voel me nog steeds vereerd dat ik zorg mag dragen voor het dierbaarste bezit van ouders. Ik vind het belangrijk dat kinderen lekker in hun velletje zitten want vanuit daar kunnen ze zich optimaal ontwikkelen en die ontwikkeling is juist wat ik zo leuk vind om te zien!
Mijn naam is: Jackie Nollen, ik woon samen met mijn vriend, dochter en hond in Etten-leur.

Ik zal even in het kort wat over mijzelf vertellen.
Creatief bezig zijn met stof, verf of karton is iets wat ik graag thuis doe, ook voeg ik dit graag toe in mijn werkzaamheden bij het Toverbloempje. Verder hou ik heel veel van reizen, dit doe ik dan ook graag met mijn vriend en dochter. Ook doe ik wel eens aan hardlopen en ben ik af en toe te vinden in de sportschool.

Sinds 1-04-2017 ben ik werkzaam bij Het Toverbloempje en hier heb ik het erg naar mijn zin. Ik ben vooral te vinden op de peutergroep, maar ik zal ook af en toe op andere groepen te zien zijn. Belangrijk vind ik dat kinderen zich prettig kunnen voelen en zichzelf kunnen zijn, zo ontwikkelen kinderen zich naar mijn mening het beste.

[/grid_7]

Mijn naam is: Maartje Domen-Oonincx, Geboren op 11-06-1987, getrouwd en woon in Zundert.

Sinds 5 februari 2018 ben ik werkzaam bij het Toverbloempje. Zelf werk ik al 10 jaar in de kinderopvang. Iedere dag ga ik met veel plezier naar het werk, en geniet van de momenten met de kinderen. Je zult mij vooral zien op de BSO en de Peutergroep. Wat voor mij het werk zo leuk maakt is de spontaniteit van de kinderen en dat ze gewoon zichzelf kunnen zijn. Ook hecht ik veel waarde aan contact met ouders zodat zij hun kinderen met alle vertrouwen kunnen brengen. Ik heb er iedere dag weer zin in om de kinderen een leuke dag te bezorgen met uitdagende en creatieve activiteiten.[/grid_7]

Mijn naam is: Melissa de Jong, en ik ben 22 jaar oud. Samen met mijn moeder en stiefvader woon ik in Roosendaal. Ik heb de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4 gevolgd op het Vitalis college in Breda. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om samen met vrienden naar het terras te gaan, uiteten, gezelschapspellen te spelen en lekker bij te kletsen.

Sinds november 2018 werk ik met veel plezier bij kinderdagverblijf Het Toverbloempje. Het is kleinschalig waardoor je met alle kinderen alle collega’s en ouders in aanraking komt en zo een hechte band kunt opbouwen. Elke dag ga ik met plezier naar mijn werk. Geen enkele dag is hetzelfde met de kindjes en dat maakt het werk ook zo leuk. De werksfeer is ook heel fijn. Je komt in een gezellige groep met leuke kindjes en ouders.

 Mijn naam is: Monique Bronsgeest -Bastiaansen, geboren op 24-7-1984. Ik ben getrouwd en samen hebben wij 3 kinderen, 1 meid en 2 jongetjes en wonen in Bavel. In mijn vrije tijd ga ik graag met vriendinnen iets leuks ondernemen en hou van reizen. Toch ben ik ook graag thuis bij de kindjes, samen o.a. lekker puzzelen, verven en knuffelen.

Vanaf januari 2019 werk ik bij het Toverbloempje. Ik vind het belangrijk dat de kindjes bij ons zichzelf kunnen en durven te zijn, zich veilig en op hun gemak voelen en zich in hun eigen tempo, met stimulans van ons, kunnen ontwikkelen.

Ik hoop dat ik kan bij dragen aan een fijne, leuke, gezellige tijd voor uw kind, want een lach op hun gezicht, dat is toch waar je het voor doet! Met veel liefde en plezier zal ik voor jullie kindjes zorgen.

 Het Toverbloempje is ook een leerbedrijf, wij hebben regelmaat stagiaires op de groep.


Skip to toolbar