fbpx

Team Etten-Leur

Mijn naam is: Leslie Vermonden, geboren op 30-04-1990 en woon samen met mijn vriend en zoontjes (2017 en 2020) in Schijf.

Als oprichtster en eigenaresse van Kinderopvang Het Toverbloempje ben ik natuurlijk verantwoordelijk voor de gehele gang van zaken binnen onze opvang. Daarnaast ben ik vrijwel dagelijks op de groepen te vinden waarbij ik ook regelmatig als groepsleidster actief ben. Heerlijk om te doen en het zorgt ervoor dat ik altijd een actueel beeld heb van wat er bij de kinderen en ouders speelt.

Ik vind het belangrijk dat een kind zich veilig voelt, dat er oog is voor het feit dat ieder kind anders is en dat er ingespeeld wordt op de behoefte van het kind. Maar vooral dat het kind een leuke dag heeft beleefd op het Toverbloempje, dat geeft mij voldoening.

Mijn naam is: Lysenka Rogiers, geboren op 28-05-1989 en ik woon in Etten-Leur.Met veel plezier ben ik locatieverantwoordelijke van Het Toverbloempje Etten-leur.

Werken met kinderen is mijn grootste passie en dat doe ik sinds 2008 dan ook met ontzettend veel plezier. Iedere dag er voor zorgen dat een kind zich in een veilige, liefdevolle, huiselijke en persoonlijke opvang kan ontwikkelen maakt dat het Toverbloempje en ik een perfecte match zijn! Ik ben blij dat ik deel mag uitmaken van dit leuke team. Ieder kind is uniek en mag op zijn/haar eigen tempo ontwikkelen. Ik vind het geweldig om hier deel van uit te maken.
Mijn dag is goed als de kinderen een leuke en leerzame dag hebben gehad op het kinderdagverblijf en u met een tevreden gevoel uw kind(eren) naar ons brengt en ophaalt. Ik vind het ook belangrijk dat u als ouder zich prettig voelt bij ons kinderdagverblijf en dat u uw kind(eren) met een gerust hart achter laat. Het persoonlijke en open contact is dan ook iets waar ik voor sta en u ook zult ervaren tijdens een rondleiding en op de groepen.

Mijn naam is: Nicole Vriends, geboren op 23-01-1986, getrouwd met Hein en 2 kinderen, Niene en Jesse. Samen wonen wij in Wernhout.

Sinds juli 2019 ben ik werkzaam bij het Toverbloempje. Na mijn studie Social Work ben ik gaan werken in de Jeugdzorg, op een groep voor jonge kinderen met opvoed en gedragsproblemen. Dit heb ik altijd met veel plezier gedaan, het werken met jonge kinderen vind ik erg leuk. Het is iedere dag anders, ik hou ervan om voor kinderen te zorgen en de ontwikkeling van kinderen is iets wat mij erg interesseert. In september 2016 was het tijd voor iets anders en heb ik 2,5 jaar als nanny gewerkt in een leuk gezin in Breda.

Ik vind het belangrijk dat ouders hun kinderen met een gerust hart achterlaten, dat er goed voor de kinderen gezorgd wordt, dat de kinderen gezien worden en dat ze zo optimaal mogelijk in hun ontwikkeling gestimuleerd worden. Daarnaast is het ook fijn wanneer de kinderen een leuke dag hebben en graag naar het kinderdagverblijf komen. In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met mijn gezin. We gaan graag naar het bos, de kinderboerderij en we spelen heel graag spelletjes met zijn allen. Daarnaast hou ik van lezen en is mijn grootste hobby haken. Ik haak graag allerlei leuke dingen, zoals babyspeelgoed, dekens, sjaals etc.

Mijn naam is: Melissa de Jong, geboren op 26-06-1996.Samen met mijn moeder en stiefvader woon ik in Roosendaal.

Ik heb de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4 gevolgd op het Vitalis college in Breda. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om samen met vrienden naar het terras te gaan, uiteten, gezelschapspellen te spelen en lekker bij te kletsen.

Sinds november 2018 werk ik met veel plezier bij kinderdagverblijf Het Toverbloempje. Het is kleinschalig waardoor je met alle kinderen alle collega’s en ouders in aanraking komt en zo een hechte band kunt opbouwen. Elke dag ga ik met plezier naar mijn werk. Geen enkele dag is hetzelfde met de kinderen en dat maakt het werk ook zo leuk. De werksfeer is ook heel fijn. Je komt in een gezellige groep met leuke kinderen, collega’s en ouders.

Mijn naam is: Lieke Lok, Ik ben geboren in Tilburg op 20 mei 1983. En sinds 2015 woon ik met mijn man, onze dochter en 3 katten in Etten-Leur.

Ik ben sinds 21 oktober 2019 op woensdag en donderdag te vinden op de Babygroep van het Toverbloempje in Etten-Leur. Ik ga elke dag fluitend naar mijn werk. Ik kan er ontzettend van genieten om mee te mogen kijken door de ogen van kinderen: Hoe wonderlijk alledaagse dingen kunnen zijn. Hoe kinderlogica alles vereenvoudigd. En natuurlijk hoe mooi de wereld kan zijn als je je fantasie gebruikt. Ik heb de mooiste baan van de wereld!

Een groot deel van mijn vrije tijd breng ik door in de keuken. Ik kook graag en vind het leuk om alles zelf vers te maken. Ik vind het ook leuk om (meestal samen met mijn vader) te klussen: ons laatste project was een nachtkastje voor mijn dochter. Verder houd ik van fietsen en lees ik graag.

Mijn naam is: Angela Remie-Martens, geboren op 29-04-1974 en ik woon in Rijsbergen. Samen met mijn man ben ik trotse ouder van Lieve, onze dochter (2007).

ik ben op 24 augustus 2019 begonnen als BBL-stagiaire bij Het Toverbloempje. Onlangs ben ik gestart aan de opleiding Pedagogisch medewerker. Ik ben afgestudeerd aan de modeacademie en heb jarenlang in deze branche gewerkt o.a. als etaleur bij V&D. Nu is het tijd voor mijn andere passie, kinderen en hun ontwikkeling! Ik wil hier graag met enthousiasme, in deze persoonlijke en huiselijke sfeer bij Het Toverbloempje een bijdrage aan leveren.

Mijn naam is: Jessy Ribbens, geboren op 08-06-1998 en ik woon in Etten-Leur.
Sinds april 2020 ben ik werkzaam bij het Toverbloempje. Ik heb mijn diploma pedagogisch medewerker behaald op het Kellebeek college in Roosendaal.

Ik vind het belangrijk dat kinderen zich welkom, vertrouwd en gehoord voelen. Ieder kind mag er zijn. Ik ben altijd in voor een dansje, grapje en stimulerende spelletjes, maar ook rust vind ik belangrijk. Even knuffelen, een boekje lezen of samen spelen. Echt even aandacht hebben voor het kind en betrokken zijn.

In mijn vrije tijd ben ik graag samen met mijn vriend en gaan we regelmatig dagjes weg. Ook geniet ik graag van lekker eten met vriendinnen, zowel thuis als in verschillende restaurants.

Mijn naam is: Daphne de Boer, geboren op 28-03-1994. Ik woon samen met mijn vriend en twee poezen in Etten-Leur. Ik ga er graag met mijn vriend op uit, lekker wandelen in de bossen of uitwaaien op het strand.

Sinds 1 maart 2020 werk ik bij het Toverbloempje. U vindt mij onder andere op de Babygroep. Ik vind het erg belangrijk dat alle kinderen zich veilig en vertrouwd voelen. Dit is de basis die nodig is voor de kinderen om zich te kunnen ontwikkelen en de wereld te ontdekken. Met veel plezier ga ik er alles aan doen om dit te bereiken!

Mijn naam is:Laura de Graaf, geboren 27-04-1989 en woon momenteel met mijn vriend en ons zoontje in Bergen op Zoom.

Na mijn opleiding spw3 ben ik gaan werken bij een kinderopvang organisatie. Later werd er mij een baan aangeboden als Nanny bij een fijn gezin. Dit heb ik altijd erg leuk gevonden omdat je nauw betrokken bent met het gezin. Maar na een aantal jaar miste ik heel erg een team om mee samen te werken en mijn collega’s. Sinds November 2020 ben ik werkzaam bij Het Toverbloempje. Mij zul je vooral zien op de babygroep. Wat ik graag doe in mijn vrije tijd is naar mijn paard gaan, winkelen en lekker koken.

Ik vind het belangrijk dat iedereen zichzelf mag zijn en zijn eigen “ik” mag ontwikkelen
Verder vind ik het ook belangrijk dat zowel de kinderen als de ouders zich vertrouwd voelen bij Het Toverbloempje.

Mijn naam is: Sylina Loos, geboren op 07-03-1992 en ik woon in Etten-Leur.

Ik ben sinds december 2019 werkzaam bij Het Toverbloempje. Vanaf dat ik afgestudeerd ben, als sociaal pedagogisch hulpverlener, heb ik altijd met kinderen gewerkt. Ik ben zowel in mijn vrije tijd als tijdens het werk graag actief bezig. Dit neem ik dan ook graag mee in het werken met de kinderen.
Buiten spelletjes spelen, samen sporten zijn voorbeelden hiervan. Daarnaast vind ik het belangrijk dat kinderen zichzelf kunnen zijn, op hun eigen tempo kunnen ontwikkelen. Ik zal dit dan ook altijd met alle geduld stimuleren en hen hier, waar nodig, bij ondersteunen.

 

Mijn naam is: Doortje Frank, geboren op 20-11-1997 en woon in Etten-Leur met mijn ouders, broer, 2 honden en 2 katten.

Mijn hobby’s zijn met vrienden naar het terras, winkelen, met mijn vriend een dagje weg en wandelen met mijn honden. In 2018 heb ik mijn diploma behaald voor de opleiding Dierverzorging Niv 3 aan het Prinsentuin College. Stiekem lag toch altijd mijn passie bij kinderen. Daarom ben ik in 2020 de opleiding Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker Niv 4 gestart op het Vitalis College. En sinds dien werkzaam bij het Toverbloempje als BBL stagiaire. Ik heb er super veel zin in!

Mijn naam is Wendy Hermes-Raats, geboren op 07-06-1996 en ik woon samen met mijn man, zoontje Bart (2019), dochter Elise (2020) en onze hond in Sint-willebrord.

Sinds 22 maart 2021 ben ik werkzaam bij het toverbloempje. Ik vind het erg belangrijk dat ouders hun kinderen met een gerust hart wegbrengen want het is nou eenmaal hun dierbaarste bezit. Ook vind ik het belangrijk dat kinderen zich veilig voelen bij je en zich op hun eigen tempo kunnen ontwikkelen.

Naast kinderen is mijn grootste hobby schoonmaken, ook vind ik het heerlijk om te wandelen samen met de kinderen en af te spreken met vrienden.

Groetjes Wendy

Mijn naam is Lotte Bakx, geboren op 9 april 1999 en woon samen met mijn ouders en broertje in Zundert. Ik ben afgelopen zomer 2021 afgestudeerd als HBO pedagoog en ben in september begonnen aan een nieuwe studie orthopedagogiek in Utrecht. Naast mijn studie wil ik mij graag verder ontwikkelen in mijn vakgebied en  daar geeft het Toverbloempje de ruimte voor.

Voor mij staat het voorop dat kinderen zich thuis en veilig voelen en dat ieder kind de mogelijkheid krijgt om zich te ontwikkelen op zijn/haar manier. Ik kijk ernaar uit om met de kinderen een mooie band op te bouwen.

Groetjes Lotte

Het Toverbloempje is ook een leerbedrijf, wij hebben met regelmaat stagiaires op de groep.

 

Spring naar toolbar