fbpx

Team Zundert

Mijn naam is: Leslie Vermonden, geboren op 30-04-1990 en woon samen met mijn vriend en zoontjes (2017 en 2020) in Schijf.

Als oprichtster en eigenaresse van Kinderopvang Het Toverbloempje ben ik natuurlijk verantwoordelijk voor de gehele gang van zaken binnen onze opvang. Daarnaast ben ik vrijwel dagelijks op de groepen te vinden waarbij ik ook regelmatig als groepsleidster actief ben. Heerlijk om te doen en het zorgt ervoor dat ik altijd een actueel beeld heb van wat er bij de kinderen en ouders speelt.

Ik vind het belangrijk dat een kind zich veilig voelt, dat er oog is voor het feit dat ieder kind anders is en dat er ingespeeld wordt op de behoefte van het kind. Maar vooral dat het kind een leuke dag heeft beleefd op het Toverbloempje, dat geeft mij voldoening.

Hallo, ik ben Linsey Pietersma, geboren op 21-12-1991.
Ik werk met veel plezier op het kinderdagverblijf en ben locatie-verantwoordelijke van het Toverbloempje Zundert. Als locatie-verantwoordelijke zal ik het team aansturen en het aanspreekpunt zijn voor de ouders.

In mijn werk vind ik de band met kinderen heel belangrijk en wil ik kinderen graag zichzelf laten zijn! Zo mooi om hun belevingswereld te ontdekken en daarin mee te gaan. Ik leer kinderen graag helemaal kennen. Je veilig, begrepen en gehoord voelen is een basis voor de toekomst. Ik geniet er van om samen met kinderen en hun ouders die veilige haven te mogen zijn.

Veel van mijn vrije tijd breng ik door met mijn gezin en ik geniet als mama van mijn 2 jonge kinderen. We houden ons onder andere bezig met samen spelen, knutselen en naar de speeltuin gaan. Daarnaast houd ik van lekker eten, leuke uitjes met familie en vrienden.

Mijn naam is: Evelien Luijten, geboren op 23-07-1991, en ik woon in Roosendaal.

Nadat ik de opleiding pedagogisch medewerker heb afgerond heb ik 3 jaar gewerkt als inval op een vaste locatie. Tussendoor heb ik 3 maanden in Madrid gewerkt op een internationaal kinderdagverblijf en daarna kreeg ik in België de kans om een eigen groep op te starten. Daar heb ik 5 jaar gewerkt en sinds 28 augustus 2017 ben ik werkzaam bij het Toverbloempje. Je zult mij het meeste vinden op de Babygroep.

Ik houd van gek doen met de kinderen en zorg er graag voor dat ze zich welkom, veilig en thuis voelen. Verder vind ik communicatie met de ouders erg belangrijk, zodat zij met een gerust hart hun kind(eren) achter kunnen laten. In mijn vrije tijd ben ik graag omringd met vrienden, doe ik aan fitness en leer piano spelen.

Mijn naam is: Lisa Dirven, geboren op 30-01-1993, woonachtig in Zevenbergen en trotse moeder van een prachtige dochter Fenna (2015).

Ik ben sinds 1 april 2018 te vinden op het kinderdagverblijf. In mijn vrije tijd onderneem ik graag leuke dingen met mijn dochter en vriend. Werken met kinderen is echt mijn passie! Kinderen zijn zo puur en zorgeloos. Ik kan erg om ze lachen en vind het heerlijk om samen met de kinderen activiteiten uit te voeren waaraan zij plezier beleven en waarbij ze tegelijkertijd nieuwe vaardigheden verwerven die ze nodig hebben om zich verder te ontwikkelen.

Ieder kind is uniek en dat maakt het werken met kinderen zo bijzonder. Graag wil ik kinderen begeleiden in ieders individuele ontwikkeling en daarbij geborgenheid en vertrouwen geven. Dat ieder kind vooral zichzelf mag zijn.

Mijn naam is: Angela de Rijck, geboren op 23-03-1989 en woon in Etten-Leur.

Sinds oktober 2019 ben ik werkzaam bij Het Toverbloempje. In mijn vrije tijd ben ik graag met vrienden en familie. Ik vind het leuk om naar het terras te gaan en lekker uiteten te gaan. Verder kun je mij vinden bij de voetbal en doe ik sinds kort fit2fight.
Werken met kinderen is echt mijn passie en dat doe ik sinds 2008 dan ook met heel veel plezier.

Ieder kind is uniek en dat maakt het werken met kinderen erg bijzonder. Ik vind het belangrijk dat kinderen zichzelf mogen zijn en ze zich op hun eigen tempo mogen ontwikkelen. Ik zorg er ook graag voor dat de kinderen zich veilig en vertrouwd voelen en liefdevol worden opgevangen.

Mijn naam is Mirjam de Bruijn, geboren op 08-05-1977, en ik woon in Nispen.

Hier woon ik samen met mijn man, twee zoons van 11 en 13 jaar en onze twee Spaanse honden. In mijn vrije tijd, doe ik graag leuke dingen met ons gezin en veel wandelen met de honden. Ook breng ik veel tijd door bij mijn paard en maken we gezellige bosritten.

Mijn liefde voor kinderen is er altijd al geweest, kinderen zijn puur en eerlijk.
Een kind heeft het nodig, in een vertrouwde en veilige omgeving op te kunnen groeien. Dan kan een kind zichzelf zijn en zich ontwikkelen in zijn eigen tempo.
Hier wil ik graag mijn steentje aan bijdragen, wanneer ze komen spelen!

Voorheen ben ik bijna 18 jaar werkzaam geweest in de kinderopvang. Daarna bij Esprit, maar in de loop van de tijd, miste ik mijn oude vak enorm!
Nu mag ik voor het Toverbloempje gaan werken en heb hier enorm veel zin in!

Tot snel bij het Toverbloempje! Groetjes Mirjam.

Mijn naam is: Bregje Vissers, geboren op 08-06-1996, en ik woon in Achtmaal.

Ik ben werkzaam bij het Toverbloempje sinds september 2016. Hiervoor heb ik de opleiding pedagogisch medewerkster niveau drie en pedagogisch medewerkster jeugdzorg niveau vier gevolgd. Ik ben voornamelijk te zien op de babygroep.
Ik vind het ontzettend belangrijk dat de kinderen een leuke tijd beleven bij ons. Om dat mogelijk te maken wil ik de kinderen veiligheid en vertrouwen bieden, zodat ze zichzelf volledig kunnen ontwikkelen.

Leuke activiteiten, goede verzorging en een dikke knuffel op z’n tijd horen daar natuurlijk allemaal bij! Het mooiste aan dit beroep vind ik dat je er zoveel dankbaarheid en liefde voor terug krijgt, hierdoor ga ik met veel plezier werken.

Mijn naam is: Tineke van de Donk, geboren op 28-01-1974 en ik woon samen met mijn man en onze 2 dochters (2000 en 2003) in Breda.

Ik heb al heel wat jaartjes in de kinderopvang en als Nanny gewerkt en nu met veel plezier bij het Toverbloempje. Elke leeftijd heeft zijn charmes en elk kind is uniek. Ik vind het belangrijk dat kinderen zichzelf kunnen zijn, op hun eigen tempo de wereld kunnen verkennen en alle ruimte en kansen krijgen om zichzelf te ontwikkelen.

Mijn naam is: Danielle Zeegers, geboren 7-11-78 en woon samen met mijn vriend en 2 kinderen (2004 en 2007) en onze hond Ziva.

In mijn vrije tijd ga ik graag met het gezin op pad of met vrienden/vriendinnen lekker uit eten of naar de film.
Ik heb een aantal jaar als vrijwilliger bij de tussen schoolse opvang gewerkt en in 2 kinderkledingwinkels. Ik kan echt genieten van de verhalen en belevenissen van kinderen, leer ze graag wat bij en leer natuurlijk ook veel van hun. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich vertrouwd bij je voelen en zichzelf kunnen zijn. En omdat ik dit toch het leukst vind heb ik besloten om de de stap te zetten en de BBL opleiding pedagogisch medewerker te gaan volgen waar ik ontzettend veel zin in heb.

Mijn naam is: Daniek Bakker-Gijzen, eboren op 01-03-1995 en woon samen met mijn man, dochter (2020) en bonuszoon (2009) in Roosendaal.

Mijn passie voor kinderen is geboren uit het grote samengestelde gezin (9 kinderen) waar ik vandaan kom. Het gezin van mijn opa (16 kinderen) was nog veel groter waardoor ik naast mijn jongere broertjes/zusjes ook een hoop neefjes en nichtjes heb die ik van jongs af aan mee op sleeptouw neem.

Sinds 2019 ben ik begonnen met studeren in de richting van pedagogiek. Sindsdien ben ik dan ook te vinden bij het Toverbloempje. Eerder werkte ik in een managementfunctie in de horeca en in het HR vak. Gaandeweg kwam ik er achter dat ik van mijn passie voor de ontwikkeling van kinderen waar ik in mijn vrije tijd veel mee bezig ben mijn werk wilde maken.
Belangrijk vind ik dat ieder kind zich op zijn eigen tempo kan ontwikkelen en dat we op een positieve manier de ontwikkeling stimuleren. Naast dat vind ik het uiterst belangrijk dat ouders hun kinderen met een gerust hart achter kunnen laten.

Mijn naam is: Cherida Beerens, geboren op 25-04-1995 en ik woon in Breda.

Met veel plezier heb ik mijn MBO Onderwijsassistent en HBO Pedagogiek diploma’s behaald.Van jongs af aan weet ik dat ik wil werken met kinderen. Dit werk houdt voor mij in dat ik wil bijdragen aan het stimuleren van de ontwikkeling van kinderen. Ik ben erg positief ingesteld en kijk altijd naar de mogelijkheden van een kind. Kinderen moeten een leuke tijd kunnen beleven, waarbij ik ze graag wil helpen door leuke activiteiten te ondernemen en samen veel plezier te hebben.

In mijn vrije tijd vind ik het heel leuk om met familie en vrienden op pad te gaan en ik ben een carnavaller in hart en nieren.

Mijn naam is: Renate bonten, geboren op 12-09-1995 en ik woon in Bergen op zoom.

Sinds januari 2021 ben ik werkzaam bij het Toverbloempje. Ik vind het erg belangrijk dat kinderen zich veilig bij mij voelen en met een goed gevoel naar de opvang komen. Maar ook de communicatie met u als ouder vind ik belangrijk, zodat u uw kind(eren) met een fijn gevoel naar de opvang brengt.
Ik zorg graag voor een rustige, fijne en veilige sfeer op de groep waarin kinderen zich in hun eigen tempo mogen ontwikkelen. Ik vind het mooi om te zien hoe een kind zich ontwikkelt en dat ik hieraan bij mag dragen.

In mijn vrije tijd trek ik er graag op uit met mijn vriend. Zo zijn wij vaak bij de voetbal te vinden of gaan we een dagje weg. Ik houd heel erg van koken en ik doe aan fitness.

Hallo, mijn naam is Joëlla van Tilburg, geboren op 12 juli 1996 en woon samen met mijn vriend in Sint-Willebrord.

Vanaf Juni 2021 ben ik werkzaam bij het Toverbloempje en hiervoor heb ik de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker Niveau 4 gevolgd. Mijn passie voor kinderen is er altijd geweest! Ik vind het erg belangrijk dat kinderen zich op hun gemak voelen bij mij en op de opvang, zodat de ouders hun kind met een gerust hart een dagje weg kunnen brengen. Ik vind het belangrijk dat iedere kind zich op hun eigen manier en tempo ontwikkelt, ieder kind is uniek en ben ik blij dat ik de ontwikkeling van het kind mag stimuleren.

In mijn vrije tijd ben ik graag met mijn vriend, vrienden/vriendinnen, familie en ga ik graag naar het terras of winkelen.

Mijn naam is Lotte Bakx, geboren op 9 april 1999 en woon samen met mijn ouders en broertje in Zundert. Ik ben afgelopen zomer 2021 afgestudeerd als HBO pedagoog en ben in september begonnen aan een nieuwe studie orthopedagogiek in Utrecht. Naast mijn studie wil ik mij graag verder ontwikkelen in mijn vakgebied en  daar geeft het Toverbloempje de ruimte voor.

Voor mij staat het voorop dat kinderen zich thuis en veilig voelen en dat ieder kind de mogelijkheid krijgt om zich te ontwikkelen op zijn/haar manier. Ik kijk ernaar uit om met de kinderen een mooie band op te bouwen.

Groetjes Lotte

 

 

 

 

Het Toverbloempje is ook een leerbedrijf, wij hebben met regelmaat stagiaires op de groep.

 

Spring naar toolbar