Sport BSO Etten-Leur (VV DSE)

Welkom bij de SPORTBSO van het Toverbloempje!

Waar heb jij zin in vandaag? Gaan we voetballen? Free Runnen of toch gezellig een potje basketbal  Bij ons kan het allemaal! De leukste BSO van Etten-Leur woont samen met vv D.S.E die te vinden is op de volgende locatie (Olympiade 25).

Op het enorme voetbalveld kunnen de kinderen kennis maken met verschillende sporten en laten we zo ook kennis maken met sporten die ze nog niet kennen, dus we dagen ze daarom ook maximaal uit en halen het enthousiasme bij de kinderen naar boven. Maar we blijven natuurlijk een BSO dus niks moet en alles mag.

Heb je geen zin om te sporten? Of heb je genoeg gesport voor vandaag? Dan kunnen we natuurlijk ook gaan knutselen, een spelletje doen of lekker een boekje lezen in de kantine.

Hoe leuk we het ook hebben bij vv D.S.E., we willen er ook wel eens op uit. Vooral in de vakanties gaan we lekker op pad met de BSO bussen: naar de speeltuin, naar het bos om te gaan picknicken of we kijken wie er een strike kan gooien bij het bowlen!

Al die spannende avonturen wil je als ouder natuurlijk niet missen! Gedurende de dag maken we foto´s en filmpjes, die je elk moment van de dag kan bekijken op de app Klasbord. Zo kun je je kind ten alle tijden in de gaten houden wat hij of zij aan het doen is.

Via de ouderapp Rosa, kunt u chatten met de pedagogisch medewerkers. Zo hoeft u nooit met brandende vragen rond te blijven lopen en met een gerust hart verder met de dag!

De scholen die we ophalen zijn:

  Etten-Leur:
  De Vleer (De Springplank – De Hofstee)
  De Pijler (De Pontus – De Leest)
  De 4 Heemskinderen