fbpx

Sport BSO Etten-Leur (VV DSE)

Welkom bij de SPORTBSO van het Toverbloempje!

Waar heb jij zin in vandaag? Gaan we voetballen? Bootcampen? Een parcours? Levend memory? Bij ons kan het allemaal! De leukste BSO van Etten-Leur woont samen met vv D.S.E (Olympiade 25).

Op het enorme voetbalveld kunnen de kinderen kennis maken met verschillende sporten. We maken een gevarieerde planning en ons team probeert de kinderen mee te nemen in hun enthousiasme. Maar we blijven een BSO natuurlijk, dus niets moet.

Heb je geen zin om te sporten? Of heb je genoeg gesport voor vandaag? Dan kunnen we natuurlijk ook gaan knutselen, een spelletje doen of lekker een boekje lezen in de kantine.

Hoe leuk we het ook hebben bij vv D.S.E., we willen er ook wel eens op uit. Vooral in de vakanties gaan we lekker op pad met de BSO bussen: naar de speeltuin, naar het bos, of we kijken wie een strike kan gooien bij het bowlen!

Al die spannende avonturen wil je als ouder natuurlijk niet missen! Gedurende de dag maken we foto´s en filmpjes, die je elk moment van de dag kan bekijken op de app Klasbord.

Via de ouderapp Rosa, kun je chatten met de pedagogisch medewerkers. Zo hoef je nooit met brandende vragen rond te blijven lopen en met een gerust hart verder met de dag!

De scholen die we ophalen zijn:

Etten-Leur:
De Vleer (De Springplank – De Hofstee)
De Pijler (De Pontus – De Leest)
De 4 Heemskinderen

 

 

Spring naar toolbar