Sport BSO Etten-Leur

Mijn naam is: Bas de Bruyn, geboren op 01-04-1992 en woon sinds 2020 samen met mijn vriendin in het centrum van Roosendaal. Oorspronkelijk kom ik van boven de rivieren (Den Haag).

In 2014 ben ik afgestudeerd als Operationeel Sport en Bewegingsmanager. Vervolgens ben ik gaan rondreizen in Latijns-Amerika en in Azië. Daarna heb ik een HBO studie Management Toerisme afgerond.

Vanaf 24-01-22 ga ik aan de slag als assistent leidinggevende bij de Sport BSO in Etten Leur.

Mijn hobby’s zijn wielrennen, voetballen en reizen wanneer ik daar tijd voor heb. En graag deel ik mijn enthousiasme met de mensen om me heen. Ik vind het leuk om te sporten en nieuwe dingen te leren en te delen met anderen. Samen er het beste van maken is altijd mijn doel.

Plezier en samenwerken staan bij mij hoog in het vaandel.

Ik kijk er naar uit om bij Het Toverbloempje aan de slag te gaan om samen met mijn collega’s de kinderen te laten sporten en bewegen. Leuke nieuwe dingen organiseren en opzetten zijn daarbij mijn speerpunten.

Hopelijk tot snel!


Mijn naam is: Sylina Loos, geboren op 07-03-1992 en ik woon in Etten-Leur.

Ik ben sinds december 2019 werkzaam bij Het Toverbloempje. Vanaf dat ik afgestudeerd ben, als sociaal pedagogisch hulpverlener, heb ik altijd met kinderen gewerkt. Ik ben zowel in mijn vrije tijd als tijdens het werk graag actief bezig. Dit neem ik dan ook graag mee in het werken met de kinderen.
Buiten spelletjes spelen, samen sporten zijn voorbeelden hiervan. Daarnaast vind ik het belangrijk dat kinderen zichzelf kunnen zijn, op hun eigen tempo kunnen ontwikkelen. Ik zal dit dan ook altijd met alle geduld stimuleren en hen hier, waar nodig, bij ondersteunen.


Mijn naam is Tygo Matthijssen, ik ben geboren op 11-08-2000 en ik woon samen met mijn ouders en zus in Roosendaal.

Ik ben in 2019 afgestudeerd aan het Cios Mbo 2 sport en spelen ik ben in 2022 afgestudeerd aan het cios Mbo 3 sport en recreatie. Vanaf 15-08-2022 werkzaam als pedagogisch medewerker voor de (Sport) BSO.

Mijn hobby’s zijn ijshockeyen dat doe ik in Dordrecht bij een team dat heet de black sheeps. En ik doe aan fitnessen bij de big gym te Roosendaal.

Samenwerken en de kinderen een leuke tijd mee laten maken staat bij mij op 1 maar ook wil ik doormiddel van sport de kinderen iets meegeven wat voor sporten er allemaal zijn en wat je er allemaal voor en mee kan doen.

Ik kijk er erg naar uit om bij het toverbloempje te komen werken en hoop dat ik de kinderen op het gebied van sport een top tijd bij ons hebben.

Hopelijk tot snel
Sportieve groet Tygo Matthijssen.