Sport BSO Etten-Leur

Mijn naam is: Bas de Bruyn, geboren op 01-04-1992 en woon sinds 2020 samen met mijn vriendin in het centrum van Roosendaal. Oorspronkelijk kom ik van boven de rivieren (Den Haag).

In 2014 ben ik afgestudeerd als Operationeel Sport en Bewegingsmanager. Vervolgens ben ik gaan rondreizen in Latijns-Amerika en in Azië. Daarna heb ik een HBO studie Management Toerisme afgerond.

Vanaf 24-01-22 ga ik aan de slag als assistent leidinggevende bij de Sport BSO in Etten Leur.

Mijn hobby’s zijn wielrennen, voetballen en reizen wanneer ik daar tijd voor heb. En graag deel ik mijn enthousiasme met de mensen om me heen. Ik vind het leuk om te sporten en nieuwe dingen te leren en te delen met anderen. Samen er het beste van maken is altijd mijn doel.

Plezier en samenwerken staan bij mij hoog in het vaandel.

Ik kijk er naar uit om bij Het Toverbloempje aan de slag te gaan om samen met mijn collega’s de kinderen te laten sporten en bewegen. Leuke nieuwe dingen organiseren en opzetten zijn daarbij mijn speerpunten.

Hopelijk tot snel!


Mijn naam is: Sylina Loos, geboren op 07-03-1992 en ik woon in Etten-Leur.

Ik ben sinds december 2019 werkzaam bij Het Toverbloempje. Vanaf dat ik afgestudeerd ben, als sociaal pedagogisch hulpverlener, heb ik altijd met kinderen gewerkt. Ik ben zowel in mijn vrije tijd als tijdens het werk graag actief bezig. Dit neem ik dan ook graag mee in het werken met de kinderen.
Buiten spelletjes spelen, samen sporten zijn voorbeelden hiervan. Daarnaast vind ik het belangrijk dat kinderen zichzelf kunnen zijn, op hun eigen tempo kunnen ontwikkelen. Ik zal dit dan ook altijd met alle geduld stimuleren en hen hier, waar nodig, bij ondersteunen.


Mijn naam is Pamela, geboren op 8 juni 1998 en woon samen met mijn vriend Stefan in Hoogerheide.

Ik kom het team van Het Toverbloempje versterken en ben inzetbaar op elke locatie van Het Toverbloempje. Ik heb hiervoor 8,5 jaar in de animatie op vakantieparken gewerkt. Ik vind het leuk om te knutselen, schminken of andere creatieve bezigheden te doen met kinderen.

In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met mijn eigen fotografie bedrijfje Pamsshooting, schmink en acteer ik op Halloween evenementen en in de weekend pas ik graag op kinderen.


Mijn naam is Inky Huisman, geboren op 1 mei 2002 en ik woon samen met mijn vriend in Standdaarbuiten.

In 2020 ben ik begonnen aan de opleiding sport en bewegings coördinator. Dit omdat ik altijd al bezig was met sporten en ik wilde daar graag in verder. Tijdens deze opleiding volgde ik het keuzendeel snowsports en ben ik skileraar en snowboardleraar geworden. Ik heb twee seizoenen meegedraaid in Oostenrijk – Zell am See. Ik vond dit echt geweldig en toen ik terug kwam wilde ik niet meer stoppen en ben ik gaan werken bij SnowWorld. En heb daar een jaar lang lessen geven.

Ik vind het super leuk om met kinderen te sporten en van kinderen te leren. Daarom ga ik aan de slag bij Het Toverbloempje. Ik vind het belangrijkste dat alle kinderen zich fijn voelen en dat er een fijne sfeer hangt in de groep en dat we als een groep allerlei sporten leren ontdekken.