fbpx

Sport BSO Etten-Leur

Mijn naam is: Bas de Bruyn, geboren op 01-04-1992 en woon sinds 2020 samen met mijn vriendin in het centrum van Roosendaal. Oorspronkelijk kom ik van boven de rivieren (Den Haag).

In 2014 ben ik afgestudeerd als Operationeel Sport en Bewegingsmanager. Vervolgens ben ik gaan rondreizen in Latijns-Amerika en in Azië. Daarna heb ik een HBO studie Management Toerisme afgerond.

Vanaf 24-01-22 ga ik aan de slag als assistent leidinggevende bij de Sport BSO in Etten Leur.

Mijn hobby’s zijn wielrennen, voetballen en reizen wanneer ik daar tijd voor heb. En graag deel ik mijn enthousiasme met de mensen om me heen. Ik vind het leuk om te sporten en nieuwe dingen te leren en te delen met anderen. Samen er het beste van maken is altijd mijn doel.

Plezier en samenwerken staan bij mij hoog in het vaandel.

Ik kijk er naar uit om bij Het Toverbloempje aan de slag te gaan om samen met mijn collega’s de kinderen te laten sporten en bewegen. Leuke nieuwe dingen organiseren en opzetten zijn daarbij mijn speerpunten.

Hopelijk tot snel!

Mijn naam is: Sylina Loos, geboren op 07-03-1992 en ik woon in Etten-Leur.

Ik ben sinds december 2019 werkzaam bij Het Toverbloempje. Vanaf dat ik afgestudeerd ben, als sociaal pedagogisch hulpverlener, heb ik altijd met kinderen gewerkt. Ik ben zowel in mijn vrije tijd als tijdens het werk graag actief bezig. Dit neem ik dan ook graag mee in het werken met de kinderen.
Buiten spelletjes spelen, samen sporten zijn voorbeelden hiervan. Daarnaast vind ik het belangrijk dat kinderen zichzelf kunnen zijn, op hun eigen tempo kunnen ontwikkelen. Ik zal dit dan ook altijd met alle geduld stimuleren en hen hier, waar nodig, bij ondersteunen.

Mijn naam is Rosina Janssen, geboren op 19-05-1993 en ik woon samen met mijn moeder, stiefvader, en 2 honden en mijn kat in Etten-Leur.

Ik trek er graag op uit om samen met me hondjes te gaan wandelen.

Ik begin 21 maart 2022 als pedagogisch medewerker bij Het Toverbloempje. U kunt mij op maandag, woensdag en vrijdag vinden op de verticale groep en op dinsdag en donderdag op de BSO.
Ik kijk er naar uit om bij Het Toverbloempje te gaan werken. Ik vind het fijn om creatief met de kinderen bezig te zijn en de ontwikkeling van de kinderen te stimuleren. Ook vind ik het fijn om de boeken uit te beelden tijdens het lezen, bijvoorbeeld we gaan op berenjacht en dan samen met de kinderen uitbeelden hoe we op berenjacht gaan dus bijvoorbeeld hoe gaan we door het gras heen lopend, springend of kruipend. Daarnaast wil ik graag een band op bouwen met de ouders en de kinderen, zodat ze met een veilig gevoel hun kinderen kunnen brengen.

Spring naar toolbar