Reviews

VERTEL ONS WAT U VAN ONZE OPVANG VINDT!

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Peuteropvang en BSO

★★★★☆
De kinderen gaan altijd graag naar Het Toverbloempje, met de huiselijke inrichting en het gevarieerde programma zijn de dagen kort. En soms zijn de kids zelfs nog niet uitgespeeld als ik ze kom halen. Dt geeft een goed gevoel!
- Marjon Schenk

Het Toverbloempje Etten-Leur

★★★★★
Een kinderopvang om je kind met een gerust hart achter te laten! De leidsters zijn ontzettend lief, denken mee, hebben goed contact met de ouders, reflecteren op hun handelen en bieden de zorg die jij als ouders graag wil! Onze dochter gaat met plezier naar Het Toverbloempje en dat maakt het voor papa en mama een stuk makkelijker 😉
- Etske Willemsen

babygroep, oudste zat op peutergroep

★★★★★
bij de rondleiding wisten we al dat we onze kinderen hier naartoe wilden brengen. we werden warm ontvangen door de manager Leslie. het voelde meteen goed. ons gevoel bleek te kloppen, niets dan goeds over alle lieve leidsters die onze kinderen met liefde verzorgen en opvoeden!
- ellen baremans

Kinderdagverblijf

★★★★★
Ik breng mijn zoontje altijd met een fijn gevoel weg, Ze gaan erg zorgzaam met zijn allergie om. Ik hoef mij hier dan ook nooit zorgen over te maken. Bedankt toppers!!!!
- Michelle

Etten-Leur

★★★★★
Geweldig kinderdagverblijf! Het kleinschalige gaf ons een beetje een huiselijk gevoel. De insteek van het kinderdagverblijf spreekt ons erg aan: kinderen dingen laten ontdekken, veel buiten zijn, diverse activiteiten (extern) doen etc. Kinderen worden hier erg zelfstandig gemaakt op een leuke manier. En de leidsters zijn super!
- Karin Nijland

Kdv Etten-Leur

★★★★★
Onze zoon gaat graag naar het kinderdagverblijf. Zodra hij er is gaat hij gelijk op onderzoek uit. Er zijn vaste gezichten op de groep die erg betrokken zijn. Fijne kleinschalige kinderopvang.
- Saskia

Peuter en bso

★★★★★
Leuke en gezellige opvang. Onze beide kinderen zijn er erg graag! Doen veel leuke dingen en denken met je mee! Het is er vertrouwd! Aan het eind van de dag zie je dat ze veel plezier hebben gehad!
- Lisanne Vanlaerhoven

Toverbloempje Etten-Leur

★★★★★
Vanaf het eerste moment fijn ontvangen en Lexi gaat er met heel veel plezier naartoe!
- Femke

Etten-leur

★★★★★
Lachend en zwaaiend staat job bij de deur als we weggaan. Zo fijn! Nog mooier zijn ze ogen als we hem ophalen... blij en gelukkig. Met een blik van Mam en pap hier is het echt leuk!
- Evelien

Kdv zundert

★★★★☆
Mijn kindjes gaan heel graag naar jullie ,, en jullie zijn heel lief voor de kinderen .
- Anne-marie

Peuter

★★★★★
Mijn zoontje heeft het er erg naar zijn zin bij binnenkomst moet hij altijd even wennen maar de juffen pakken dit altijd heel snel en goed op Zo dat mama met een gerust hart kan vertrekken
- Kim

Etten leur

★★★★★
Onze kids gaan met veel Plezier naar de bso en zijn teleurgesteld als ze vrij zijn Betere bso kunnen we ons niet wensen.
- Renate

Peutergroep Etten-Leur

★★★★★
Ons dochtertje heeft het reuze naar haar zin. Als ik haar wegbreng heeft ze vaak geen tijd om te zwaaien. De leidsters zijn allemaal erg lief en sociaal naar kind en ouder. Fijne verhalen over hoe de dag verlopen is en ze nemen daar echt de tijd voor.
- Jolanda

Peuteropvang Zundert

★★★★☆
Al 2 jaar speelt Vief met veel plezier bij het Toverbloempje. Met een flinke blos op haar wangen haal ik haar voldaan op. Bregje is haar favoriet!!
- Denise

Etten-Leur

★★★★★
Onze Lott gaat alijd met veel plezier naar het toverbloempje. Als ik haar uit de auto wil halen kan het niet snel genoeg gaan! Altijd een fijn ontvangst en een blij kind bij wegbrengen en ophalen!
- Ildiko

Zundert

★★★★★
"Is het vandaag Toverbloempjedag mama?" Ja, YES! Dat zegt genoeg. Lieve leidsters, leuke activiteiten. Top opvang
- Margot

Toverbloempje Zundert

★★★★★
Bij ons gaan ze graag naar het Toverbloempje toe! Zelfs in de vakantie want er staan altijd leuke dingen op het programma.
- Edith

Etten-leur

★★★★★
Fijne kinderopvang, de huiselijke sfeer spreekt ons erg aan! Heel gezellig en leuke leidsters!
- Sabine

Zundert

★★★★★
Elke week gaan onze kinderen weer met plezier naar de opvang en als we ze ophalen zitten ze weer enthousiast de dag na te vertellen. Daarnaast is de flexibiliteit die ze bieden erg prettig.
- Marlie

Zundert

★★★★★
Elke week gaan onze kinderen weer met plezier naar de opvang en als we ze ophalen zitten ze weer enthousiast de dag na te vertellen. Daarnaast is de flexibiliteit die ze bieden erg prettig.
- Marlie

Zundert

★★★★★
Al bijna 7 jaar maken we gebruik van de diensten van Het Toverbloempje. Klant vanaf het eerste uur, dat zegt genoeg toch! De vele afwisselde activiteiten, leuke leiding en fijne overdracht bij het ophalen, spreken ons erg aan!
- Monique

toverbloempje Zundert

★★★★★
ik kom hier inmiddels al 6 jaar, en het voelt vertrouwd, ik laat mij kinderen met een gerust hart achter. een TOP team! professioneel, vriendelijk, enthousiast leiding. fijn dat je via klasbord dagelijks mee kunt kijken. waar jullie ook veel gebruik van maken. spelen veel buiten, veel verrassende uitstapjes/activiteiten.
- Joyce Ruijzenaars

Kinderopvang Het Toverbloempje

★★★★★
Iedere week gaat onze dochter met heel veel plezier een ochtend naar de opvang. Wat ons erg aansprak is de zeer huislijke sfeer en vriendelijkheid van alle medewerksters. Iedere week hebben ze allerlei leuke activiteiten welke vaak gekoppeld zijn aan een thema. Daarnaast is het erg leuk om een deel van de dag samengevat te zien middels foto's in de app Klasbord en bij het ophalen krijg je altijd een korte persoonlijke overdracht. Wij kunnen ons geen betere opvang wensen !
- Carola de Wilde

Zundert

★★★★★
Mijn dochters gaan er graag naar toe. Ze gaan er met een lach naar toe. Thuis komt het toverbloempje vaak terug in haar enthousiaste verhalen.
- Debby

Etten-Leur baby en peuter

★★★★★
Alle leidsters zijn zonder uitzondering altijd even vrolijk, enthousiast en lief. Denken mee, ik krijg goede tips! Verder leuke activiteiten de kindjes doen vanaf kleins af aan mee. Wat ze leren en ontdekken, zie ik thuis vaak terug. Altijd alles netjes en verzorgd. Ik laat mijn kinderen met een gerust hart achter. Echt top!
- Marie-Anne