Peuteropvang – BSO Zundert

Mijn naam is Rosaly Mendel, geboren op 19 mei 1985 en woon samen met mijn partner Richard en onze zoon Liam(7jr) in Oudenbosch.

Ik heb de opleiding spw 3 en 4 en helpende plus in Apeldoorn behaald waar ik geboren ben. Sinds 8 jaar woon ik dan ook in Oudenbosch.
Ik heb 2 jaar in de kinderopvang gewerkt in Apeldoorn en 12 jaar in totaal in de zorg, eind vorig jaar begon bij mij de twijfel of dit het was. Vandaar dat ik nu de keus heb gemaakt om terug de kinderopvang in te gaan.

Ik houd van gezelligheid, lekker eten, buiten zijn, knuffelen, shoppen, spannende dingen doen bijvoorbeeld parachute springen, maar ook dansen is een passie net zo als tekenen dat is.

De visie van het Toverbloempje sluit goed bij mij aan, gezien ik dit ook thuis inbreng in de opvoeding van onze zoon. Tevens ben ik graag bezig en altijd in voor een lach en een grapje. Ik zal 1 dag werkzaam zijn in Etten-Leur op de peutergroep en 2 dagen in Zundert op de peuteropvang en BSO. Ik zelf heb er al erg veel zin!


Mijn naam is Veronique van Rooijen, geboren op 1 februari 1987 en woon samen met mijn man Freek, zoontje Raphaël van 7 en dochtertje Annorah van 5 in Hoogerheide.

Vanaf 6 september 2022 zal ik op maandag, donderdag en vrijdag te vinden zijn bij de peuteropvang en bso in Zundert.
De reden dat ik voor het Toverbloempje heb gekozen is dat het een kleinschalige opvang is. Ieder kind is uniek en staat op zichzelf. Hierdoor kan je ieder kind op zijn/haar eigen manier stimuleren en motiveren om het beste uit zichzelf te halen. En laten we eerlijk wezen, we willen toch allemaal het beste voor ons kind?

Ik vind het heerlijk om in de keuken bezig te zijn. Nieuwe recepten uitproberen of oude vertrouwde dingen, ik hou ervan. Ook vind ik het heerlijk om kinderen te betrekken bij het werken in de keuken.
Daarnaast ben ik creatief, hou ik van dansen en (voor)lezen.

Mocht u nog vragen hebben, stel ze gerust.


Mijn naam is Rosella Wentzel, geboren op 19-10-1992 en ik woon samen met mijn man Bruce, bonuszoon Gawen (12 jaar) en zoon Luca (1 jaar) in Roosendaal.

1 november 2022 mag ik starten als BBL’er op de peuter en BSO groep, hier ben ik maandag, dinsdag en donderdag werkzaam.

Elke keer als ik naar de opvang van mijn zoon ging zag ik de dynamiek tussen de kinderen en de leidsters en dat maakte mij elk bezoek meer verliefd op het beroep pedagogisch medewerker. Het spelen met de kinderen, de band die je opbouwt, de groei die je mag meemaken en stimuleren vind ik prachtig. Je ziet de kinderen hun eigen persoonlijkheid ontwikkelen, eigen interesses en talenten. Ik kijk er naar uit om alle kindjes daarbij te helpen en te ondersteunen doormiddel van leuke spelletjes, creatieve creaties, uitstapjes en dagelijkse bezigheden.


Mijn naam is: Demi Wijnen, geboren op 19-08-1997 en woon samen met mijn ouders, jongere zusje en hond in Prinsenbeek.

Mijn liefde voor werken met kinderen is begonnen bij mijn opleiding animatie wedewerker, waar ik enorm van genoten heb. Mijn omgeving heeft altijd geweten dat ik met kinderen zou gaan werken, alleen zelf duurde het wat langer voordat ik hier ook achter kwam.

Ik ben 4 jaar geleden vertrokken naar Londen om daar te gaan werken als au-pair, en dat heb ik in totaal 1,5 jaar gedaan. Toen ben ik 2 jaar terug naar Nederland gekomen, om vorig jaar toch nog een keer terug te verhuizen naar Engeland om nogmaals 1 jaar als au-pair te gaan werken. Tijdens deze 2,5 jaar in Engeland is mijn liefde voor werken met kinderen alleen maar sterker geworden en is het dan nu ook helemaal duidelijk dat ik geen andere keus heb dan van mijn passie mijn werk te maken, dus vanaf 1 september 2022 ga ik starten bij het Toverbloempje als BBL stagiaire en probeer ik op korte termijn mijn studie af te ronden.

Ik vind het heerlijk om dingen te ondernemen met kinderen zoals knutselen of leuke uitstapjes te maken. Hoe blijer, enthousiaster en creatiever het kind hoe gelukkiger ik ben, het is dan ook zeker mijn doel om een lach op ieder kind zijn gezicht te toveren!


Mijn naam is: Hein Vriends, geboren op 14-02-1985 en ik ben getrouwd met Nicole; samen hebben we twee kinderen: Niene en Jesse. Samen wonen wij in Wernhout. Thuis vind ik het heerlijk om samen met Nicole te haken in de bank, lange wandelingen te maken met Nicole, te voetballen met Jesse en samen met Niene piano te spelen. Op zaterdag sta ik als trainer/leider langs de kant bij VV Wernhout JO8.

Na 10 jaar als buschauffeur en na afronden van 75% van de Pabo ben ik de kinderopvang ingerold. Sommige ouders zullen mij misschien nog wel kennen van 3 jaar geleden, toen ben ik ook werkzaam geweest bij het Toverbloempje.

Na 2,5 jaar in de kwekerij gewerkt te hebben ben ik helemaal klaar om terug te komen. Ik zal vooral te vinden zijn op de BSO. Daarnaast zal ik als assistent leidinggevende ondersteunde taken gaan uitvoeren.

Ik vind het belangrijk dat we vanuit het kind denken en daarbij vooral kijken naar de mogelijkheden en niet naar de problemen. Problemen omdenken naar mogelijkheden zorgt voor prachtige kansen.