fbpx

Peutergroep Zundert

Mijn naam is: Tineke van de Donk, geboren op 28-01-1974 en ik woon samen met mijn man en onze 2 dochters (2000 en 2003) in Breda.

Ik heb al heel wat jaartjes in de kinderopvang en als Nanny gewerkt en nu met veel plezier bij het Toverbloempje. Elke leeftijd heeft zijn charmes en elk kind is uniek. Ik vind het belangrijk dat kinderen zichzelf kunnen zijn, op hun eigen tempo de wereld kunnen verkennen en alle ruimte en kansen krijgen om zichzelf te ontwikkelen.

Mijn naam is Yvette Gieze en ik woon samen met Angelo mijn vriend, onze 2 zonen Ravi (2008) en Milo (2012) en onze kat Daantje in Prinsenbeek.

Per 1 juni ga ik starten bij het Toverbloempje als pedagogisch medewerkster op de peutergroep. Het leukste aan werken met kinderen vind ik dat ieder kind, hoe jong ook al zijn eigen karakter heeft. Allemaal mooie kleine mensjes met hun ´eigen ik´ in ontwikkeling. Door middel van veel liefdevolle aandacht, leuke activiteiten, mijn creatieve creaties en af en toe een beetje gek doen wil ik de kinderen een leuke dag bezorgen en zo spelenderwijs helpen ontwikkelen!

Hallo, mijn naam is Joëlla van Tilburg, geboren op 12 juli 1996 en woon samen met mijn vriend in Sint-Willebrord.

Vanaf Juni 2021 ben ik werkzaam bij het Toverbloempje en hiervoor heb ik de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker Niveau 4 gevolgd. Mijn passie voor kinderen is er altijd geweest! Ik vind het erg belangrijk dat kinderen zich op hun gemak voelen bij mij en op de opvang, zodat de ouders hun kind met een gerust hart een dagje weg kunnen brengen. Ik vind het belangrijk dat iedere kind zich op hun eigen manier en tempo ontwikkelt, ieder kind is uniek en ben ik blij dat ik de ontwikkeling van het kind mag stimuleren.

In mijn vrije tijd ben ik graag met mijn vriend, vrienden/vriendinnen, familie en ga ik graag naar het terras of winkelen.

Spring naar toolbar