Peutergroep Zundert

Mijn naam is: Tineke van de Donk, geboren op 28-01-1974 en ik woon samen met mijn man en onze 2 dochters (2000 en 2003) in Breda.

Ik heb al heel wat jaartjes in de kinderopvang en als Nanny gewerkt en nu met veel plezier bij het Toverbloempje. Elke leeftijd heeft zijn charmes en elk kind is uniek. Ik vind het belangrijk dat kinderen zichzelf kunnen zijn, op hun eigen tempo de wereld kunnen verkennen en alle ruimte en kansen krijgen om zichzelf te ontwikkelen.


Mijn naam is Yvette Gieze en ik woon samen met Angelo mijn vriend, onze 2 zonen Ravi (2008) en Milo (2012) en onze kat Daantje in Prinsenbeek.

Per 1 juni ga ik starten bij het Toverbloempje als pedagogisch medewerkster op de peutergroep. Het leukste aan werken met kinderen vind ik dat ieder kind, hoe jong ook al zijn eigen karakter heeft. Allemaal mooie kleine mensjes met hun ´eigen ik´ in ontwikkeling. Door middel van veel liefdevolle aandacht, leuke activiteiten, mijn creatieve creaties en af en toe een beetje gek doen wil ik de kinderen een leuke dag bezorgen en zo spelenderwijs helpen ontwikkelen!


Mijn naam is Maxime  Snepvangers. Geboren op 19 september 1992 in Roosendaal-Nispen. Ik woon samen met mijn vriend die aankomend jaar mijn man wordt in Sint Willebrord. Wij zijn trotse ouders van onze dochter van 2,5 jaar, Noé.

Sinds ik in December 2012 mijn diploma pedagogisch medewerkster heb behaald ben ik al werkzaam in de kinderopvang, de bso en als nanny.

Een mooi onderdeel van dit werk vindt ik toch dat je een deel uit mag maken van de opvoeding, en de band die je samen met de kinderen opbouwt. Ook kan ik er mijn creativiteit in kwijt.

Mijn hobby’s zijn tennissen, boksen en tijd spenderen met mijn gezin en onze vrienden.

Toen ik benaderd werd door Linsey hoefde ik niet lang na te denken, en na het zien van de locatie heb ik er voor gekozen met de nodige ambitie en mijn passie voor kinderen een bijdrage te willen leveren op de vestiging in Zundert van het Toverbloempje. Per 3 januari zal ik werkzaam zijn op maandag, dinsdag en woensdag op het kinderdagverblijf.

Ik kijk er naar uit alle kinderen, ouders en mijn collega’s te ontmoeten.

Groetjes Maxime Snepvangers


Mijn naam is: Ramona van Peer, geboren op 20-02-1977 en ik ben moeder van Levi en Santi en we hebben een Franse bulldog Lola in ons dorpje De Zegge.

Na het werken op een woongroep/trainingshuis voor jongeren met een beperking, miste ik de kinderopvang. Ik miste de onbevangenheid, eerlijkheid, spontaniteit en eigenwijsheid van de kinderen. Ik hoop met mijn humor, eerlijkheid, creativiteit en kennis en ervaring een positieve bijdrage te mogen leveren aan kinderdagverblijf Het Toverbloempje.

In mijn vrije tijd onderneem ik graag leuke dingen, uit eten of geniet ik van life muziek. Ik kijk er enorm naar uit om de kinderen allemaal te leren kennen, met ze te spelen, voor ze te zorgen, ze te laten weten dat ze gezien worden, geborgenheid en vertrouwen te geven.