Peutergroep-BSO Woensdrecht

Mijn naam is: Renate bonten, geboren op 12-09-1995 en ik woon in Bergen op zoom.

Sinds januari 2021 ben ik werkzaam bij het Toverbloempje. Ik vind het erg belangrijk dat kinderen zich veilig bij mij voelen en met een goed gevoel naar de opvang komen. Maar ook de communicatie met u als ouder vind ik belangrijk, zodat u uw kind(eren) met een fijn gevoel naar de opvang brengt.
Ik zorg graag voor een rustige, fijne en veilige sfeer op de groep waarin kinderen zich in hun eigen tempo mogen ontwikkelen. Ik vind het mooi om te zien hoe een kind zich ontwikkelt en dat ik hieraan bij mag dragen.

In mijn vrije tijd trek ik er graag op uit met mijn vriend. Zo zijn wij vaak bij de voetbal te vinden of gaan we een dagje weg. Ik houd heel erg van koken en ik doe aan fitness.


Mijn naam is Thamara Trompert, geboren op 19-04-1988 en woon samen met mijn vriend in Kruisland.

Ik woon samen met mijn vriend en mijn 5 katten. Kinderen hebben we niet. Mijn passie is motor rijden. Dit doe ik nog maar een paar jaar. Samen met mijn vriend zijn wij veel onderweg. Ook auto rijden vind ik erg leuk om te doen. Ik luister graag muziek en vind ik concerten leuk om naartoe te gaan.

Vanaf 1 januari ben ik de gelukkige die bij het Toverbloempje mag komen werken. Ik werk al 15 jaar als pedagogisch medewerker in de kinderopvang. Ik heb onwijs veel zin om jullie allemaal te ontmoeten en te leren kennen!

Groetjes en tot snel! Thamara


Mijn naam is: Marissa de Nijs. Geboren op 26 april 1993 en woon samen met mijn man Jeffrey en twee kinderen Amy(8) en Jurre(4) in Woensdrecht.

Wij wonen op de boerderij met allerlei leuke diertjes. Hier zullen we af en toe ook te vinden zijn met de BSO. De BSO kinderen komen bij mij in de groep en we gaan er samen een hele leuke tijd van maken. Ik vind het belangrijk dat kinderen zichzelf kunnen zijn en zich verder mogen ontwikkelen op hun eigen manier. Je eigen veilig voelen is ook een belangrijk onderdeel van de BSO.

In mijn vrije tijd rijd en men ik met mijn paard en wandel ik graag in de natuur. Daarnaast vind ik het leuk om met vrienden en vriendinnen op stap te gaan of lekker te gaan uiteten.

Met onze omgebouwde pipowagen gaan wij met de tractor op vakantie wat natuurlijk een hele belevenis is. Genieten met mijn gezin is het liefste wat ik doe.

Groetjes Marissa