Peutergroep Etten-Leur

 

Mijn naam is: Anne-Marie Schreuder geboren op 11-11-1994 en woon in Breda.

Sinds mei 2022 ben ik werkzaam bij dé peutergroep van het Toverbloempje in Etten-Leur. Ik doe momenteel een studie toegepaste psychologie met een specialisatie in kinderpsychologie en pedagogiek.

Ik ben bij het Toverbloempje begonnen omdat er veel aandacht voor het individuele kind is. De kinderen zijn ontzettend vrolijk en behulpzaam, net als de collega’s! Het is leuk om te zien hoe dit bij iedereen gestimuleerd wordt. Ik kijk er naar uit om mee te helpen om voor de kinderen een tweede thuis te maken bij het Toverbloempje!
Ik lees ontzettend graag en vertel ook graag verhalen! Ook kijk ik graag Marvel films. Verder ben ik altijd in voor een dansje en een liedje. Ik zing namelijk graag in musicals in mijn vrije tijd en sta vaak voor/achter/op het toneel! Ik vind dan ook zelfexpressie met de kinderen erg belangrijk!


Mijn naam is: Sylina Loos, geboren op 07-03-1992 en ik woon in Etten-Leur.

Ik ben sinds december 2019 werkzaam bij Het Toverbloempje. Vanaf dat ik afgestudeerd ben, als sociaal pedagogisch hulpverlener, heb ik altijd met kinderen gewerkt. Ik ben zowel in mijn vrije tijd als tijdens het werk graag actief bezig. Dit neem ik dan ook graag mee in het werken met de kinderen.
Buiten spelletjes spelen, samen sporten zijn voorbeelden hiervan. Daarnaast vind ik het belangrijk dat kinderen zichzelf kunnen zijn, op hun eigen tempo kunnen ontwikkelen. Ik zal dit dan ook altijd met alle geduld stimuleren en hen hier, waar nodig, bij ondersteunen.


Mijn naam is: Dominique van Schilt, geboren op 29 oktober 1999 en woon net samen met mijn vriend in Breda. Ik ben in schooljaar 2021-2022 afgestudeerd aan de opleiding pedagogisch medewerker.

Voor mijn opleiding heb ik stages gelopen en op deze manier ervaring opgedaan in verschillende groepen van de kinderopvang.
Ik vind het erg leuk om met kinderen te werken en hou er van om samen met de kinderen nieuwe dingen te ontdekken en de uitdaging op te zoeken. Dit doe ik door verschillenden activiteiten aan te bieden en uit te voeren met de kinderen. Als ik zie dat een kind het naar zijn of haar zin heeft doet dit mij goed en haal ik hier positieve energie uit.

Naast het werken met kinderen vind ik het leuk om leuke dingen te doen met vrienden zo als een dagje weg. Ik heb er erg veel zin in mijn uitdaging bij Het Toverbloempje en hoop iedereen snel een keer te ontmoeten.


Mijn naam is: Melissa de Jong, geboren op 26-06-1996.Samen met mijn moeder en stiefvader woon ik in Roosendaal.

Ik heb de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4 gevolgd op het Vitalis college in Breda. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om samen met vrienden naar het terras te gaan, uiteten, gezelschapspellen te spelen en lekker bij te kletsen.

Sinds november 2018 werk ik met veel plezier bij kinderdagverblijf Het Toverbloempje. Het is kleinschalig waardoor je met alle kinderen alle collega’s en ouders in aanraking komt en zo een hechte band kunt opbouwen. Elke dag ga ik met plezier naar mijn werk. Geen enkele dag is hetzelfde met de kinderen en dat maakt het werk ook zo leuk. De werksfeer is ook heel fijn. Je komt in een gezellige groep met leuke kinderen, collega’s en ouders.