fbpx

Peutergroep Etten-Leur

Mijn naam is Cheyenne Hensley, geboren op 11-06-1997 en ik woon samen met mijn hondje in Rijsbergen.

Ik ben net klaar met de studie gespecialiseerd pedagogisch medewerker en heb heel veel zin om te starten op de peutergroep bij Toverbloempje. Ik vind het belangrijk om passende activiteiten bij de ontwikkeling van de kinderen te verzinnen en uit te voeren. In mijn vrije tijd wandel ik graag met mijn hond en dans ik veel (salsa & bachata). Ik heb super veel zin om te beginnen en mochten jullie nog vragen hebben dan mag je die altijd stellen!

Mijn naam is: Anne-Marie Schreuder geboren op 11-11-1994 en woon in Breda.

Sinds mei 2022 ben ik werkzaam bij dé peutergroep van het Toverbloempje in Etten-Leur. Ik doe momenteel een studie toegepaste psychologie met een specialisatie in kinderpsychologie en pedagogiek.

Ik ben bij het Toverbloempje begonnen omdat er veel aandacht voor het individuele kind is. De kinderen zijn ontzettend vrolijk en behulpzaam, net als de collega’s! Het is leuk om te zien hoe dit bij iedereen gestimuleerd wordt. Ik kijk er naar uit om mee te helpen om voor de kinderen een tweede thuis te maken bij het Toverbloempje!
Ik lees ontzettend graag en vertel ook graag verhalen! Ook kijk ik graag Marvel films. Verder ben ik altijd in voor een dansje en een liedje. Ik zing namelijk graag in musicals in mijn vrije tijd en sta vaak voor/achter/op het toneel! Ik vind dan ook zelfexpressie met de kinderen erg belangrijk!

Mijn naam is: Sylina Loos, geboren op 07-03-1992 en ik woon in Etten-Leur.

Ik ben sinds december 2019 werkzaam bij Het Toverbloempje. Vanaf dat ik afgestudeerd ben, als sociaal pedagogisch hulpverlener, heb ik altijd met kinderen gewerkt. Ik ben zowel in mijn vrije tijd als tijdens het werk graag actief bezig. Dit neem ik dan ook graag mee in het werken met de kinderen.
Buiten spelletjes spelen, samen sporten zijn voorbeelden hiervan. Daarnaast vind ik het belangrijk dat kinderen zichzelf kunnen zijn, op hun eigen tempo kunnen ontwikkelen. Ik zal dit dan ook altijd met alle geduld stimuleren en hen hier, waar nodig, bij ondersteunen.

Mijn naam is Rosaly Mendel, geboren op 19 mei 1985 en woon samen met mijn partner Richard en onze zoon Liam(7jr) in Oudenbosch.

Ik heb de opleiding spw 3 en 4 en helpende plus in Apeldoorn behaald waar ik geboren ben. Sinds 8 jaar woon ik dan ook in Oudenbosch.
Ik heb 2 jaar in de kinderopvang gewerkt in Apeldoorn en 12 jaar in totaal in de zorg, eind vorig jaar begon bij mij de twijfel of dit het was. Vandaar dat ik nu de keus heb gemaakt om terug de kinderopvang in te gaan.

Ik houd van gezelligheid, lekker eten, buiten zijn, knuffelen, shoppen, spannende dingen doen bijvoorbeeld parachute springen, maar ook dansen is een passie net zo als tekenen dat is.

De visie van het Toverbloempje sluit goed bij mij aan, gezien ik dit ook thuis inbreng in de opvoeding van onze zoon. Tevens ben ik graag bezig en altijd in voor een lach en een grapje. Ik zal 1 dag werkzaam zijn in Etten-Leur op de peutergroep en 2 dagen in Zundert op de peuteropvang en BSO. Ik zelf heb er al erg veel zin!

 

 

Spring naar toolbar