Over ons

Kinderopvang Het Toverbloempje is een initiatief van Leslie Vermonden. Het Toverbloempje heeft 4 vestigingen

  • de locatie Zundert is gevestigd aan Katerstraat 37
  • de locatie Etten-leur is gevestigd aan Lage vaartkant 152
  • de sport BSO Etten-leur is gevestigd aan Van Bergenplein 15
  • de locatie in Woensdrecht is gevestigd aan Dorpsstraat 49D.

Ons doel is om opvang te creëren dat voor kinderen en ouders aanvoelt als een tweede thuis. Kinderen komen er met plezier naar toe (dat staat voorop!) en ouders laten hun kinderen met een gerust hart achter. Het is een soort verlengstuk van de opvoeding en veilige basis van thuis.

  • Flexibel
  • Persoonlijk
  • Veilig
  • Vertrouwd

Het is belangrijk dat ieder kind zich op zijn eigen tempo kan ontwikkelen. Door middel van verschillende activiteiten aan te bieden kunnen de kinderen zelf keuzes maken. Daarnaast is het belangrijk dat de kinderen deelnemen aan groepsgebeurtenissen. Op deze manier kunnen ze sociale competenties opdoen in de groep. Wij vinden het belangrijk dat kinderen in eerste instantie van elkaar leren en zelf dingen kunnen oplossen.

In onze huiselijke opvang wordt jouw kind echt gezien en we focussen op zijn of haar kwaliteiten. Wij doen dus méér dan zorgen. We geven ook liefde, aandacht en uitdaging: heel belangrijk voor de ontwikkeling van je kind en diens talenten. Zoals uw kind is er immers maar één!
Wij bieden kinderen structuur en veiligheid en zelfstandigheid van de kinderen stimuleren we. Verder vinden we het belangrijk dat de wensen van de ouders in de opvang naar voren kunnen komen en waarin mogelijk komen we daarin graag tegemoet.

Wij vinden het belangrijk dat ouders op de hoogte worden gehouden wat hun zoon/dochter gedurende de dag doet bij het Toverbloempje, dit is de reden dat we werken met de app ”Klasbord”. Via de app plaatsen we foto’s, uitspraken en nieuwtjes zodat je op de hoogte kunt blijven. Het is natuurlijk altijd erg fijn om te horen dat ze een leuke dag hebben gehad en wat de kinderen hebben gedaan maar het is tenslotte veel leuker om dit met eigen ogen te kunnen zien.

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u meer informatie of kennis komen maken? Bel ons voor een afspraak. We laten onze opvang graag aan u zien.
T 076-5084919, of via de mail: info@hettoverbloempje.nl

Hopelijk tot snel op het Toverbloempje!

Vestiging Zundert
Via deze link kunt u het Inspectie rapport van het kinderdagverblijf lezen.
Via deze link kunt u het Inspectie rapport van de buitenschoolse opvang lezen.

Vestigingen Etten-leur
Via deze link kunt u het Inspectie rapport van het kinderdagverblijf lezen.
Via deze link kunt u het Inspectie rapport van de sport BSO lezen.

Vestiging Woensdrecht
Via deze link kunt u het Inspectie rapport van het kinderdagverblijf lezen.
Via deze link kunt u het Inspectie rapport van de sport BSO lezen.