fbpx

Medewerkers kantoor – inval Zundert

Mijn naam is: Leslie Vermonden, geboren op 30-04-1990 en woon samen met mijn vriend en zoontjes (2017 en 2020) in Schijf.

Als oprichtster en eigenaresse van Kinderopvang Het Toverbloempje ben ik natuurlijk verantwoordelijk voor de gehele gang van zaken binnen onze opvang. Daarnaast ben ik vrijwel dagelijks op de groepen te vinden waarbij ik ook regelmatig als groepsleidster actief ben. Heerlijk om te doen en het zorgt ervoor dat ik altijd een actueel beeld heb van wat er bij de kinderen en ouders speelt.

Ik vind het belangrijk dat een kind zich veilig voelt, dat er oog is voor het feit dat ieder kind anders is en dat er ingespeeld wordt op de behoefte van het kind. Maar vooral dat het kind een leuke dag heeft beleefd op het Toverbloempje, dat geeft mij voldoening.

Mijn naam is: Daniek Bakker-Gijzen, geboren op 01-03-1995 en woon samen met mijn man, dochter (2020), zoon (2021) en bonuszoon (2009) in Roosendaal. Momenteel vervul ik de functie van leidinggevende van de locatie in Zundert.

Mijn passie voor kinderen is geboren uit het grote samengestelde gezin (9 kinderen) waar ik vandaan kom. Het gezin van mijn opa (16 kinderen) was nog veel groter waardoor ik naast mijn jongere broertjes/zusjes ook een hoop neefjes en nichtjes heb die ik van jongs af aan mee op sleeptouw neem.

Sinds 2019 ben ik begonnen met studeren in de richting van pedagogiek. Sindsdien ben ik dan ook te vinden bij het Toverbloempje. Eerder werkte ik in een managementfunctie in de horeca en in het HR vak. Gaandeweg kwam ik er achter dat ik van mijn passie voor de ontwikkeling van kinderen waar ik in mijn vrije tijd veel mee bezig ben mijn werk wilde maken.
Belangrijk vind ik dat ieder kind zich op zijn eigen tempo kan ontwikkelen en dat we op een positieve manier de ontwikkeling stimuleren. Naast dat vind ik het uiterst belangrijk dat ouders hun kinderen met een gerust hart achter kunnen laten.

 

Mijn naam is: Nicole Vriends, geboren op 23-01-1986, getrouwd met Hein en 2 kinderen, Niene en Jesse. Samen wonen wij in Wernhout.

Sinds juli 2019 ben ik werkzaam bij het Toverbloempje. Na mijn studie Social Work ben ik gaan werken in de Jeugdzorg, op een groep voor jonge kinderen met opvoed en gedragsproblemen. Dit heb ik altijd met veel plezier gedaan, het werken met jonge kinderen vind ik erg leuk. Het is iedere dag anders, ik hou ervan om voor kinderen te zorgen en de ontwikkeling van kinderen is iets wat mij erg interesseert. In september 2016 was het tijd voor iets anders en heb ik 2,5 jaar als nanny gewerkt in een leuk gezin in Breda.

Bij het Toverbloempje heb ik de kans gekregen om mij te ontwikkelen tot VVE Coach. Daarnaast voer ik verschillende administratieve taken uit en komt u me regelmatig op alle groepen tegen.

Ik vind het belangrijk dat ouders hun kinderen met een gerust hart achterlaten, dat er goed voor de kinderen gezorgd wordt, dat de kinderen gezien worden en dat ze zo optimaal mogelijk in hun ontwikkeling gestimuleerd worden. Daarnaast is het ook fijn wanneer de kinderen een leuke dag hebben en graag naar het kinderdagverblijf komen. In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met mijn gezin. We gaan graag naar het bos, de kinderboerderij en we spelen heel graag spelletjes met zijn allen. Daarnaast hou ik van lezen en is mijn grootste hobby haken. Ik haak graag allerlei leuke dingen, zoals babyspeelgoed, dekens, sjaals etc.

 

Mijn naam is: Renate bonten, geboren op 12-09-1995 en ik woon in Bergen op zoom.

Sinds januari 2021 ben ik werkzaam bij het Toverbloempje. Ik vind het erg belangrijk dat kinderen zich veilig bij mij voelen en met een goed gevoel naar de opvang komen. Maar ook de communicatie met u als ouder vind ik belangrijk, zodat u uw kind(eren) met een fijn gevoel naar de opvang brengt.
Ik zorg graag voor een rustige, fijne en veilige sfeer op de groep waarin kinderen zich in hun eigen tempo mogen ontwikkelen. Ik vind het mooi om te zien hoe een kind zich ontwikkelt en dat ik hieraan bij mag dragen.

In mijn vrije tijd trek ik er graag op uit met mijn vriend. Zo zijn wij vaak bij de voetbal te vinden of gaan we een dagje weg. Ik houd heel erg van koken en ik doe aan fitness.

Mijn naam is Lotte Bakx, geboren op 9 april 1999 en woon samen met mijn ouders en broertje in Zundert. Ik ben afgelopen zomer 2021 afgestudeerd als HBO pedagoog en ben in september begonnen aan een nieuwe studie orthopedagogiek in Utrecht. Naast mijn studie wil ik mij graag verder ontwikkelen in mijn vakgebied en  daar geeft het Toverbloempje de ruimte voor.

Voor mij staat het voorop dat kinderen zich thuis en veilig voelen en dat ieder kind de mogelijkheid krijgt om zich te ontwikkelen op zijn/haar manier. Ik kijk ernaar uit om met de kinderen een mooie band op te bouwen.

Groetjes Lotte

Mijn naam is Soretha van de Beek, geboren op 25/12/1980 en woon samen met mij man Marco van de Beek, en twee kinderen Rohan 12 jaar en Annebel 8 jaar oud in Bosschenhoofd.

In 2016, immigreerden wij vanuit Zuid-Afrika naar Nederland en wonen hier alweer bijna 6 jaar.

Ik heb een achtergrond in detailhandel, maar toch vind ik het heerlijk om met kinderen bezig te zijn. Ik geniet van hun passie voor avontuur, de manier waarop ze naar de wereld kijken en hun bereidheid om van alles te proberen. Ik word hier erg blij van.

Ik zal als inval op alle groepen en beide locaties komen te werken.

Ik hoop jullie snel te ontmoeten!

Het Toverbloempje is ook een leerbedrijf, wij hebben met regelmaat stagiaires op de groep.
Spring naar toolbar