fbpx

Medewerkers kantoor – inval Etten-Leur

Mijn naam is: Leslie Vermonden, geboren op 30-04-1990 en woon samen met mijn vriend en zoontjes (2017 en 2020) in Schijf.

Als oprichtster en eigenaresse van Kinderopvang Het Toverbloempje ben ik natuurlijk verantwoordelijk voor de gehele gang van zaken binnen onze opvang. Daarnaast ben ik vrijwel dagelijks op de groepen te vinden waarbij ik ook regelmatig als groepsleidster actief ben. Heerlijk om te doen en het zorgt ervoor dat ik altijd een actueel beeld heb van wat er bij de kinderen en ouders speelt.

Ik vind het belangrijk dat een kind zich veilig voelt, dat er oog is voor het feit dat ieder kind anders is en dat er ingespeeld wordt op de behoefte van het kind. Maar vooral dat het kind een leuke dag heeft beleefd op het Toverbloempje, dat geeft mij voldoening.

Mijn naam is: Lysenka Rogiers, geboren op 28-05-1989 en ik woon in Etten-Leur. Met veel plezier ben ik locatieverantwoordelijke van Het Toverbloempje Etten-leur.

Werken met kinderen is mijn grootste passie en dat doe ik sinds 2008 dan ook met ontzettend veel plezier. Iedere dag er voor zorgen dat een kind zich in een veilige, liefdevolle, huiselijke en persoonlijke opvang kan ontwikkelen maakt dat het Toverbloempje en ik een perfecte match zijn! Ik ben blij dat ik deel mag uitmaken van dit leuke team. Ieder kind is uniek en mag op zijn/haar eigen tempo ontwikkelen. Ik vind het geweldig om hier deel van uit te maken.

Mijn dag is goed als de kinderen een leuke en leerzame dag hebben gehad op het kinderdagverblijf en u met een tevreden gevoel uw kind(eren) naar ons brengt en ophaalt. Ik vind het ook belangrijk dat u als ouder zich prettig voelt bij ons kinderdagverblijf en dat u uw kind(eren) met een gerust hart achter laat. Het persoonlijke en open contact is dan ook iets waar ik voor sta en u ook zult ervaren tijdens een rondleiding en op de groepen.

Mijn naam is: Nicole Vriends, geboren op 23-01-1986, getrouwd met Hein en 2 kinderen, Niene en Jesse. Samen wonen wij in Wernhout.

Sinds juli 2019 ben ik werkzaam bij het Toverbloempje. Na mijn studie Social Work ben ik gaan werken in de Jeugdzorg, op een groep voor jonge kinderen met opvoed en gedragsproblemen. Dit heb ik altijd met veel plezier gedaan, het werken met jonge kinderen vind ik erg leuk. Het is iedere dag anders, ik hou ervan om voor kinderen te zorgen en de ontwikkeling van kinderen is iets wat mij erg interesseert. In september 2016 was het tijd voor iets anders en heb ik 2,5 jaar als nanny gewerkt in een leuk gezin in Breda.

Bij het Toverbloempje heb ik de kans gekregen om mij te ontwikkelen tot VVE Coach. Daarnaast voer ik verschillende administratieve taken uit en komt u me regelmatig op alle groepen tegen.

Ik vind het belangrijk dat ouders hun kinderen met een gerust hart achterlaten, dat er goed voor de kinderen gezorgd wordt, dat de kinderen gezien worden en dat ze zo optimaal mogelijk in hun ontwikkeling gestimuleerd worden. Daarnaast is het ook fijn wanneer de kinderen een leuke dag hebben en graag naar het kinderdagverblijf komen. In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met mijn gezin. We gaan graag naar het bos, de kinderboerderij en we spelen heel graag spelletjes met zijn allen. Daarnaast hou ik van lezen en is mijn grootste hobby haken. Ik haak graag allerlei leuke dingen, zoals babyspeelgoed, dekens, sjaals etc.

Mijn naam is Lotte Bakx, geboren op 9 april 1999 en woon samen met mijn ouders en broertje in Zundert. Ik ben afgelopen zomer 2021 afgestudeerd als HBO pedagoog en ben in september begonnen aan een nieuwe studie orthopedagogiek in Utrecht. Naast mijn studie wil ik mij graag verder ontwikkelen in mijn vakgebied en  daar geeft het Toverbloempje de ruimte voor.

Voor mij staat het voorop dat kinderen zich thuis en veilig voelen en dat ieder kind de mogelijkheid krijgt om zich te ontwikkelen op zijn/haar manier. Ik kijk ernaar uit om met de kinderen een mooie band op te bouwen.

Groetjes Lotte

Mijn naam is Soretha van de Beek, geboren op 25/12/1980 en woon samen met mij man Marco van de Beek, en twee kinderen Rohan 12 jaar en Annebel 8 jaar oud in Bosschenhoofd.

In 2016, immigreerden wij vanuit Zuid-Afrika naar Nederland en wonen hier alweer bijna 6 jaar.

Ik heb een achtergrond in detailhandel, maar toch vind ik het heerlijk om met kinderen bezig te zijn. Ik geniet van hun passie voor avontuur, de manier waarop ze naar de wereld kijken en hun bereidheid om van alles te proberen. Ik word hier erg blij van.

Ik zal als inval op alle groepen en beide locaties komen te werken.

Ik hoop jullie snel te ontmoeten!

Mijn naam is: Daphne de Boer, geboren op 28-03-1994. Ik woon samen met mijn vriend en twee poezen in Etten-Leur. Ik ga er graag met mijn vriend op uit, lekker wandelen in de bossen of uitwaaien op het strand.

Sinds 1 maart 2020 werk ik bij het Toverbloempje. U vindt mij onder andere op de Babygroep. Ik vind het erg belangrijk dat alle kinderen zich veilig en vertrouwd voelen. Dit is de basis die nodig is voor de kinderen om zich te kunnen ontwikkelen en de wereld te ontdekken. Met veel plezier ga ik er alles aan doen om dit te bereiken!

Het Toverbloempje is ook een leerbedrijf, wij hebben met regelmaat stagiaires op de groep.
Spring naar toolbar