fbpx

Vacature: Assistent leidinggevende sport BSO

Werken als assistent leidinggevende op de nieuwe sport BSO van Het Toverbloempje betekent fit zijn, plezier hebben in je werk en volop organiseren. Kan jij niet wachten om je sportschoenen aan te trekken en sportactiviteiten te organiseren? Lees dan snel verder!

Het Toverbloempje

Je komt te werken als assistent leidinggevende op de sport BSO van Het Toverbloempje in Etten-Leur. Sinds kort zijn we deze sport BSO gestart bij DSE in Etten-Leur. Op onze sport BSO staan fit & fun centraal. Voor medewerkers geldt dit niet anders. Het team is enthousiast, fit en heeft plezier in het werk. Daarnaast ben je betrokken bij de organisatie en zijn er volop mogelijkheden om je te ontwikkelen op het gebied van leidinggeven en organiseren.

Wat bieden wij jou nog meer?

  • Werken in een organisatie waar je als medewerker echt gezien wordt
  • Werken in een enthousiast, klein en gezellig team.
  • Uren in overleg
  • Cursussen om jezelf te ontwikkelen
  • Marktconform salaris

Wie ben jij en wat ga je doen?

Wij zijn op zoek naar een ondernemend en fit type. Jij houdt van bewegen en een van jouw kwaliteiten is organiseren. Afwachtend zijn staat niet in jouw woordenboek. Communicatief ben je erg sterk en je wordt omschreven als iemand die goed kan samenwerken. De sport BSO in Etten-Leur is een nieuw concept wat betekent dat jij dit met het team op de kaart gaat zetten. Hier komen leidinggevende taken zoals het aansturen van het team maar ook organisatorische taken zoals contacten leggen met scholen bij kijken.

Daarnaast is het vanzelfsprekend dat je de juiste papieren hebt om te mogen werken op een sport BSO. Dit vind je terug in de CAO van de kinderopvang.

Sollicitatie

Ben jij enthousiast over deze vacature van assistent leidinggevende sport BSO bij kinderopvang Het Toverbloempje? Reageer dan direct door een sollicitatiemail met je CV te sturen. Wanneer je nog vragen hebt, dan kun je contact opnemen met Leslie Vermonden via 076-5084919

Spring naar toolbar