fbpx

Babygroep Woensdrecht

Mijn naam is: Laura de Krijnen, geboren 27-04-1989 en woon momenteel met mijn man en 2 kinderen in Bergen op Zoom.

Na mijn opleiding spw3 ben ik gaan werken bij een kinderopvang organisatie. Later werd er mij een baan aangeboden als Nanny bij een heel fijn gezin. Dit heb ik altijd erg leuk gevonden omdat je nauw betrokken bent met het gezin. Maar na een aantal jaar miste ik heel erg een team om mee samen te werken en mijn collega’s. Sinds November 2020 ben ik werkzaam bij Het Toverbloempje. Mij zul je vooral zien op de babygroep. Wat ik graag doe in mijn vrije tijd is naar mijn paard gaan, winkelen en lekker koken en erop uit gaan met mijn gezin!

Ik vind het belangrijk dat iedereen zichzelf mag zijn en zijn eigen “ik” mag ontwikkelen en mag laten zien. Ieder kind is uniek.
Verder vind ik het ook belangrijk dat zowel de kinderen als de ouders zich vertrouwd voelen bij Het Toverbloempje.

Mijn naam is: Jessy Ribbens, geboren op 08-06-1998 en ik woon in Etten-Leur.
Sinds april 2020 ben ik werkzaam bij het Toverbloempje. Ik heb mijn diploma pedagogisch medewerker behaald op het Kellebeek college in Roosendaal.

Ik vind het belangrijk dat kinderen zich welkom, vertrouwd en gehoord voelen. Ieder kind mag er zijn. Ik ben altijd in voor een dansje, grapje en stimulerende spelletjes, maar ook rust vind ik belangrijk. Even knuffelen, een boekje lezen of samen spelen. Echt even aandacht hebben voor het kind en betrokken zijn.

In mijn vrije tijd ben ik graag samen met mijn vriend en gaan we regelmatig dagjes weg. Ook geniet ik graag van lekker eten met vriendinnen, zowel thuis als in verschillende restaurants.

 

Spring naar toolbar