Babygroep Woensdrecht

Mijn naam is: Laura de Krijnen, geboren 27-04-1989 en woon momenteel met mijn man en 2 kinderen in Bergen op Zoom.

Na mijn opleiding spw3 ben ik gaan werken bij een kinderopvang organisatie. Later werd er mij een baan aangeboden als Nanny bij een heel fijn gezin. Dit heb ik altijd erg leuk gevonden omdat je nauw betrokken bent met het gezin. Maar na een aantal jaar miste ik heel erg een team om mee samen te werken en mijn collega’s. Sinds November 2020 ben ik werkzaam bij Het Toverbloempje. Mij zul je vooral zien op de babygroep. Wat ik graag doe in mijn vrije tijd is naar mijn paard gaan, winkelen en lekker koken en erop uit gaan met mijn gezin!

Ik vind het belangrijk dat iedereen zichzelf mag zijn en zijn eigen “ik” mag ontwikkelen en mag laten zien. Ieder kind is uniek.
Verder vind ik het ook belangrijk dat zowel de kinderen als de ouders zich vertrouwd voelen bij Het Toverbloempje.


Mijn naam is: Jessy Ribbens, geboren op 08-06-1998 en ik woon in Oud Gastel.

Sinds april 2020 ben ik werkzaam bij het Toverbloempje. Ik heb mijn diploma pedagogisch medewerker behaald op het Kellebeek college in Roosendaal. Ik heb 2 jaar gewerkt op de babygroep in Etten-Leur, daar ben ik erachter gekomen dat deze doelgroep mij ontzettend gelukkig maakt. Ik geniet van de grote sprongen die de kinderen maken in de leeftijd van 0 tot 2. Om in deze belangrijke periode een onderdeel te mogen zijn, is werkelijk een feestje!

Ik vind het belangrijk dat kinderen zich welkom, vertrouwd en gehoord voelen. Ieder kind mag er zijn. Ik ben altijd in voor een dansje, grapje en stimulerende spelletjes, maar ook rust vind ik belangrijk. Even knuffelen, een boekje lezen of samen spelen. Echt even aandacht hebben voor het kind en betrokken zijn.

In mijn vrije tijd zijn mijn vriend en ik vaak in de sportschool te vinden en zijn we vaak bij onze families. Met vriendinnen vindt ik het leuk om wat te gaan eten of drinken.


Mijn naam is: Sandy Braat, geboren op 24-03-1991 en ik woon samen met mijn vriend en 2 zoontjes in Hoogerheide. Sinds oktober 2022 ben ik werkzaam bij Het Toverbloempje in Woensdrecht.

In 2014 ben ik begonnen als pedagogisch medewerker, in de tussentijd heb ik nog een uitstapje gemaakt naar de zorg maar mijn hart ligt toch echt in de kinderopvang. Voorheen heb ik op een verticale groep gestaan van 0-4 en nu de bewuste keuze gemaakt voor een babygroep omdat het zorgen voor de allerkleinsten mij op het lijf geschreven is. Ik vind het belangrijk dat ouders zich gehoord voelen en kinderen zich op hun eigen tempo kunnen ontwikkelen en zich daarbij veilig en vertrouwd bij mij voelen.

In mijn vrije tijd geniet ik van mijn gezin en doen we vaak uitstapjes in het weekend. Ook vind ik het leuk om er met vriendinnen op uit te gaan. Mijn hobby’s zijn snowboarden en shoppen.


Mijn naam is Thamara Trompert, geboren op 19-04-1988 en woon samen met mijn vriend in Kruisland.

Ik woon samen met mijn vriend en mijn 5 katten. Kinderen hebben we niet. Mijn passie is motor rijden. Dit doe ik nog maar een paar jaar. Samen met mijn vriend zijn wij veel onderweg. Ook auto rijden vind ik erg leuk om te doen. Ik luister graag muziek en vind ik concerten leuk om naartoe te gaan.

Vanaf 1 januari ben ik de gelukkige die bij het Toverbloempje mag komen werken. Ik werk al 15 jaar als pedagogisch medewerker in de kinderopvang. Ik heb onwijs veel zin om jullie allemaal te ontmoeten en te leren kennen!

Groetjes en tot snel! Thamara