fbpx

Babygroep Zundert

Mijn naam is: Evelien Luijten, geboren op 23-07-1991, en ik woon in Roosendaal.

Nadat ik de opleiding pedagogisch medewerker heb afgerond heb ik 3 jaar gewerkt als inval op een vaste locatie. Tussendoor heb ik 3 maanden in Madrid gewerkt op een internationaal kinderdagverblijf en daarna kreeg ik in België de kans om een eigen groep op te starten. Daar heb ik 5 jaar gewerkt en sinds 28 augustus 2017 ben ik werkzaam bij het Toverbloempje. Je zult mij het meeste vinden op de Babygroep.

Ik houd van gek doen met de kinderen en zorg er graag voor dat ze zich welkom, veilig en thuis voelen. Verder vind ik communicatie met de ouders erg belangrijk, zodat zij met een gerust hart hun kind(eren) achter kunnen laten. In mijn vrije tijd ben ik graag omringd met vrienden, doe ik aan fitness en leer piano spelen.

Mijn naam is Maxime  Snepvangers. Geboren op 19 september 1992 in Roosendaal-Nispen. Ik woon samen met mijn vriend die aankomend jaar mijn man wordt in Sint Willebrord. Wij zijn trotse ouders van onze dochter van 2,5 jaar, Noé.

Sinds ik in December 2012 mijn diploma pedagogisch medewerkster heb behaald ben ik al werkzaam in de kinderopvang, de bso en als nanny.

Een mooi onderdeel van dit werk vindt ik toch dat je een deel uit mag maken van de opvoeding, en de band die je samen met de kinderen opbouwt. Ook kan ik er mijn creativiteit in kwijt.

Mijn hobby’s zijn tennissen, boksen en tijd spenderen met mijn gezin en onze vrienden.

Toen ik benaderd werd door Linsey hoefde ik niet lang na te denken, en na het zien van de locatie heb ik er voor gekozen met de nodige ambitie en mijn passie voor kinderen een bijdrage te willen leveren op de vestiging in Zundert van het Toverbloempje. Per 3 januari zal ik werkzaam zijn op maandag, dinsdag en woensdag op het kinderdagverblijf.

Ik kijk er naar uit alle kinderen, ouders en mijn collega’s te ontmoeten.

Groetjes Maxime Snepvangers

Mijn naam is Anne van Dinther, geboren op 06-05-1991 en ik woon samen met Jan, onze landschildpadden Leo en Donny en blauw gele ara Paco in Etten-Leur. In mei 2022 krijgen wij de sleutel van ons huis in Wernhout.

Vanaf april 2022 ga ik na een 6 jaar gastouder geweest zijn weer een nieuwe uitdaging aan en zal ik 4 dagen in de week gaan werken op de babygroep in Zundert. Met kinderen werken is al vanaf jongs af aan mijn passie en daarom was het voor niemand in mijn omgeving een verrassing dat ik SPW3 ging studeren en zelfs een tijdje au pair in Australië werd. Wat ik heel belangrijk vind zijn 1 op 1 momenten met een kind, een kind echt gezien te hebben. Daarnaast vind ik het fijn dat een kind goed gewend en vertrouwd is op de groep, want alleen als een kind zich veilig voelt kan het zich 100% ontwikkelen.
In mijn vrije tijd ben ik graag met Jan op pad of ben ik in de weer met mijn camera om foto’s te maken.

 

Mijn naam is: Bregje Vissers, geboren op 08-06-1996, en ik woon in Achtmaal.

Ik ben werkzaam bij het Toverbloempje sinds september 2016. Hiervoor heb ik de opleiding pedagogisch medewerkster niveau drie en pedagogisch medewerkster jeugdzorg niveau vier gevolgd. Ik ben voornamelijk te zien op de babygroep.
Ik vind het ontzettend belangrijk dat de kinderen een leuke tijd beleven bij ons. Om dat mogelijk te maken wil ik de kinderen veiligheid en vertrouwen bieden, zodat ze zichzelf volledig kunnen ontwikkelen.

Leuke activiteiten, goede verzorging en een dikke knuffel op z’n tijd horen daar natuurlijk allemaal bij! Het mooiste aan dit beroep vind ik dat je er zoveel dankbaarheid en liefde voor terug krijgt, hierdoor ga ik met veel plezier werken.

Hallo, ik ben Linsey Pietersma, geboren op 21-12-1991.Ik werk met veel plezier op de babygroep van het Toverbloempje Zundert.

In mijn werk vind ik de band met kinderen heel belangrijk en wil ik kinderen graag zichzelf laten zijn! Zo mooi om hun belevingswereld te ontdekken en daarin mee te gaan. Ik leer kinderen graag helemaal kennen. Je veilig, begrepen en gehoord voelen is een basis voor de toekomst. Ik geniet er van om samen met kinderen en hun ouders die veilige haven te mogen zijn.

Veel van mijn vrije tijd breng ik door met mijn gezin en ik geniet als mama van mijn 2 jonge kinderen. We houden ons onder andere bezig met samen spelen, knutselen en naar de speeltuin gaan. Daarnaast houd ik van lekker eten, leuke uitjes met familie en vrienden.

Mijn naam is: Angela de Rijck, geboren op 23-03-1989 en woon in Etten-Leur.

Sinds oktober 2019 ben ik werkzaam bij Het Toverbloempje. In mijn vrije tijd ben ik graag met vrienden en familie. Ik vind het leuk om naar het terras te gaan en lekker uiteten te gaan. Verder kun je mij vinden bij de voetbal en doe ik sinds kort fit2fight.
Werken met kinderen is echt mijn passie en dat doe ik sinds 2008 dan ook met heel veel plezier.

Ieder kind is uniek en dat maakt het werken met kinderen erg bijzonder. Ik vind het belangrijk dat kinderen zichzelf mogen zijn en ze zich op hun eigen tempo mogen ontwikkelen. Ik zorg er ook graag voor dat de kinderen zich veilig en vertrouwd voelen en liefdevol worden opgevangen.

Mijn naam is Hylke Geerdink, geboren op 26-04-1994. Samen met mijn man en dochters Sara en Yuna, woon ik Rijsbergen. In 2023 gaan wij verhuizen naar Zundert.

Vanaf juli 2022 mag ik het team in Zundert komen versterken. Daar ben ik te vinden op maandag, woensdag en donderdag op de babygroep.
Ik vind het erg bijzonder om bij de ontwikkeling van het kind aanwezig te zijn. Om te zien hoe ieder kind het op zijn/haar eigen manier en tempo doet. Hoe ieder zijn/haar eigen persoontje ontdekt en hoe de wereld wordt verkend.

Ik kijk er naar uit om iedereen te ontmoeten en te leren kennen. Om er samen met mijn collega’s ervoor te zorgen dat de kinderen een fantastische tijd hebben bij ’t Toverbloempje!

 

Spring naar toolbar