Babygroep Zundert

Mijn naam is: Evelien Gijzen, geboren op 23-07-1991 en ik woon met mijn man Don en tweeling Nova en Noëlle (2021) in Roosendaal.

Nadat ik de opleiding pedagogisch medewerker heb afgerond heb ik 3 jaar gewerkt als inval op een vaste locatie. Tussendoor heb ik 3 maanden in Madrid gewerkt op een internationaal kinderdagverblijf en daarna kreeg ik in België de kans om een eigen groep op te starten. Daar heb ik 5 jaar gewerkt en sinds 28 augustus 2017 ben ik werkzaam bij het Toverbloempje. Je zult mij het meeste vinden op de Babygroep.

Ik houd van gek doen met de kinderen en zorg er graag voor dat ze zich welkom, veilig en thuis voelen. Verder vind ik communicatie met de ouders erg belangrijk, zodat zij met een gerust hart hun kind(eren) achter kunnen laten. In mijn vrije tijd ben ik graag omringd met vrienden en doe ik graag leuke dingen met mijn gezin.


 

Mijn naam is Anne van Dinther, geboren op 06-05-1991 en ik woon samen met Jan, onze landschildpadden Leo en Donny en blauw gele ara Paco in Etten-Leur. In mei 2022 krijgen wij de sleutel van ons huis in Wernhout.

Vanaf april 2022 ga ik na een 6 jaar gastouder geweest zijn weer een nieuwe uitdaging aan en zal ik 4 dagen in de week gaan werken op de babygroep in Zundert. Met kinderen werken is al vanaf jongs af aan mijn passie en daarom was het voor niemand in mijn omgeving een verrassing dat ik SPW3 ging studeren en zelfs een tijdje au pair in Australië werd. Wat ik heel belangrijk vind zijn 1 op 1 momenten met een kind, een kind echt gezien te hebben. Daarnaast vind ik het fijn dat een kind goed gewend en vertrouwd is op de groep, want alleen als een kind zich veilig voelt kan het zich 100% ontwikkelen.
In mijn vrije tijd ben ik graag met Jan op pad of ben ik in de weer met mijn camera om foto’s te maken.


 

 

Hallo, ik ben Linsey Pietersma, geboren op 21-12-1991.Ik werk met veel plezier op de babygroep van het Toverbloempje Zundert.

In mijn werk vind ik de band met kinderen heel belangrijk en wil ik kinderen graag zichzelf laten zijn! Zo mooi om hun belevingswereld te ontdekken en daarin mee te gaan. Ik leer kinderen graag helemaal kennen. Je veilig, begrepen en gehoord voelen is een basis voor de toekomst. Ik geniet er van om samen met kinderen en hun ouders die veilige haven te mogen zijn.

Veel van mijn vrije tijd breng ik door met mijn gezin en ik geniet als mama van mijn 2 jonge kinderen. We houden ons onder andere bezig met samen spelen, knutselen en naar de speeltuin gaan. Daarnaast houd ik van lekker eten, leuke uitjes met familie en vrienden.


Mijn naam is: Angela de Rijck, geboren op 23-03-1989 en woon in Etten-Leur.

Sinds oktober 2019 ben ik werkzaam bij Het Toverbloempje. In mijn vrije tijd ben ik graag met vrienden en familie. Ik vind het leuk om naar het terras te gaan en lekker uiteten te gaan. Verder kun je mij vinden bij de voetbal en doe ik sinds kort fit2fight.
Werken met kinderen is echt mijn passie en dat doe ik sinds 2008 dan ook met heel veel plezier.

Ieder kind is uniek en dat maakt het werken met kinderen erg bijzonder. Ik vind het belangrijk dat kinderen zichzelf mogen zijn en ze zich op hun eigen tempo mogen ontwikkelen. Ik zorg er ook graag voor dat de kinderen zich veilig en vertrouwd voelen en liefdevol worden opgevangen.


Mijn naam is Hylke Geerdink, geboren op 26-04-1994. Samen met mijn man en dochters Sara en Yuna, woon ik Rijsbergen. In 2023 gaan wij verhuizen naar Zundert.

Vanaf juli 2022 mag ik het team in Zundert komen versterken. Daar ben ik te vinden op maandag, woensdag en donderdag op de babygroep.
Ik vind het erg bijzonder om bij de ontwikkeling van het kind aanwezig te zijn. Om te zien hoe ieder kind het op zijn/haar eigen manier en tempo doet. Hoe ieder zijn/haar eigen persoontje ontdekt en hoe de wereld wordt verkend.

Ik kijk er naar uit om iedereen te ontmoeten en te leren kennen. Om er samen met mijn collega’s ervoor te zorgen dat de kinderen een fantastische tijd hebben bij ’t Toverbloempje!


Mijn naam is: Ramona van Peer, geboren op 20-02-1977 en ik ben moeder van Levi en Santi en we hebben een Franse bulldog Lola in ons dorpje De Zegge.

Na het werken op een woongroep/trainingshuis voor jongeren met een beperking, miste ik de kinderopvang. Ik miste de onbevangenheid, eerlijkheid, spontaniteit en eigenwijsheid van de kinderen. Ik hoop met mijn humor, eerlijkheid, creativiteit en kennis en ervaring een positieve bijdrage te mogen leveren aan kinderdagverblijf Het Toverbloempje.

In mijn vrije tijd onderneem ik graag leuke dingen, uit eten of geniet ik van life muziek. Ik kijk er enorm naar uit om de kinderen allemaal te leren kennen, met ze te spelen, voor ze te zorgen, ze te laten weten dat ze gezien worden, geborgenheid en vertrouwen te geven.