Team Etten-Leur

Mijn naam is: Leslie Vermonden, geboren op 30-04-1990 en woon samen met mijn vriend en zoontjes (2017 en 2020) in Schijf.

Als oprichtster en eigenaresse van Kinderopvang Het Toverbloempje ben ik natuurlijk verantwoordelijk voor de gehele gang van zaken binnen onze opvang. Daarnaast ben ik vrijwel dagelijks op de groepen te vinden waarbij ik ook regelmatig als groepsleidster actief ben. Heerlijk om te doen en het zorgt ervoor dat ik altijd een actueel beeld heb van wat er bij de kinderen en ouders speelt.

Ik vind het belangrijk dat een kind zich veilig voelt, dat er oog is voor het feit dat ieder kind anders is en dat er ingespeeld wordt op de behoefte van het kind. Maar vooral dat het kind een leuke dag heeft beleefd op het Toverbloempje, dat geeft mij voldoening.

Mijn naam is: Soraya van der Stoep, Ik ben geboren op 28-10-1980 en sinds 2015 getrouwd met mijn partner. We hebben samen 2 dochters (2010 en 2012). Sinds 2016 ben ik na 8 jaar wonend in Rotterdam centrum terug verhuisd naar mijn woonplaats Breda. Sinds 15 oktober 2019 ben ik werkzaam bij kinderdagverblijf Het Toverbloembloempje.

Voor wat betreft mijn vrijetijdsbesteding; lekker uiteten met familie/vrienden, yoga, fitness, spannende boeken lezen, eropuit met het hele gezin; daar vind ik echt mijn ontspanning in. Daarnaast zit ik in mijn 2e jaar van de studie HBO Pedagogiek. Op het moment ben ik er aan toe om een nieuwe uitdaging aan te gaan nadat ik ruim 10 jaar enthousiast en met plezier gewerkt heb op een verticale kinderdagverblijf groep en in het management team. De nieuwe uitdaging heb ik gevonden bij kinderopvangorganisatie Het Toverbloempje. Vanaf maandag 2 december 2019 zal ik werkzaam zijn bij deze organisatie waarbij ik het zowel managementteam als de groepen ga ondersteunen. Ik heb er veel zin in en ik hoop u snel te zien.

Mijn naam is: Lysenka Rogiers, geboren op 28-05-1989 en ik woon in Etten-Leur.Met veel plezier werk ik op de babygroep en ben ik locatieverantwoordelijke van Het Toverbloempje Etten-leur.

Werken met kinderen is mijn grootste passie en dat doe ik sinds 2008 dan ook met ontzettend veel plezier. Iedere dag er voor zorgen dat een kind zich in een veilige, liefdevolle, huiselijke en persoonlijke opvang kan ontwikkelen maakt dat het Toverbloempje en ik een perfecte match zijn! Ik ben blij dat ik deel mag uitmaken van dit leuke team. Ieder kind is uniek en mag op zijn/haar eigen tempo ontwikkelen. Ik vind het geweldig om hier deel van uit te maken.
Mijn dag is goed als de kinderen een leuke en leerzame dag hebben gehad op het kinderdagverblijf en u met een tevreden gevoel uw kind(eren) naar ons brengt en ophaalt. Ik vind het ook belangrijk dat u als ouder zich prettig voelt bij ons kinderdagverblijf en dat u uw kind(eren) met een gerust hart achter laat. Het persoonlijke en open contact is dan ook iets waar ik voor sta en u ook zult ervaren tijdens een rondleiding en op de groepen.

Mijn naam is: Marieke Teunissen- van nijnanten, geboren op 08-01-1988, getrouwd, een zoon en een dochter en samen wonen wij in Etten-Leur.

Sinds 28-08-2017 ben ik werkzaam bij Het Toverbloempje. Na mijn opleiding onderwijsassistent ben ik eens gaan kijken in de kinderopvang, dat was in 2007 en dat vond ik zo leuk dat ik er nog steeds zit.

Ik geniet nog iedere dag van het werken met kinderen en voel me nog steeds vereerd dat ik zorg mag dragen voor het dierbaarste bezit van ouders. Ik vind het belangrijk dat kinderen lekker in hun velletje zitten want vanuit daar kunnen ze zich optimaal ontwikkelen en die ontwikkeling is juist wat ik zo leuk vind om te zien!

Mijn naam is: Nicole Vriends, geboren op 23-01-1986, getrouwd met Hein en 2 kinderen, Niene en Jesse. Samen wonen wij in Wernhout.

Sinds juli 2019 ben ik werkzaam bij het Toverbloempje. Na mijn studie Social Work ben ik gaan werken in de Jeugdzorg, op een groep voor jonge kinderen met opvoed en gedragsproblemen. Dit heb ik altijd met veel plezier gedaan, het werken met jonge kinderen vind ik erg leuk. Het is iedere dag anders, ik hou ervan om voor kinderen te zorgen en de ontwikkeling van kinderen is iets wat mij erg interesseert. In september 2016 was het tijd voor iets anders en heb ik 2,5 jaar als nanny gewerkt in een leuk gezin in Breda.

Ik vind het belangrijk dat ouders hun kinderen met een gerust hart achterlaten, dat er goed voor de kinderen gezorgd wordt, dat de kinderen gezien worden en dat ze zo optimaal mogelijk in hun ontwikkeling gestimuleerd worden. Daarnaast is het ook fijn wanneer de kinderen een leuke dag hebben en graag naar het kinderdagverblijf komen. In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met mijn gezin. We gaan graag naar het bos, de kinderboerderij en we spelen heel graag spelletjes met zijn allen. Daarnaast hou ik van lezen en is mijn grootste hobby haken. Ik haak graag allerlei leuke dingen, zoals babyspeelgoed, dekens, sjaals etc.

Mijn naam is: Melissa de Jong, geboren op 26-06-1996.Samen met mijn moeder en stiefvader woon ik in Roosendaal.

Ik heb de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4 gevolgd op het Vitalis college in Breda. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om samen met vrienden naar het terras te gaan, uiteten, gezelschapspellen te spelen en lekker bij te kletsen.

Sinds november 2018 werk ik met veel plezier bij kinderdagverblijf Het Toverbloempje. Het is kleinschalig waardoor je met alle kinderen alle collega’s en ouders in aanraking komt en zo een hechte band kunt opbouwen. Elke dag ga ik met plezier naar mijn werk. Geen enkele dag is hetzelfde met de kinderen en dat maakt het werk ook zo leuk. De werksfeer is ook heel fijn. Je komt in een gezellige groep met leuke kinderen, collega’s en ouders.

Mijn naam is: Lieke Lok, Ik ben geboren in Tilburg op 20 mei 1983. En sinds 2015 woon ik met mijn man, onze dochter en 3 katten in Etten-Leur.

Ik ben sinds 21 oktober 2019 op woensdag en donderdag te vinden op de Babygroep van het Toverbloempje in Etten-Leur. Ik ga elke dag fluitend naar mijn werk. Ik kan er ontzettend van genieten om mee te mogen kijken door de ogen van kinderen: Hoe wonderlijk alledaagse dingen kunnen zijn. Hoe kinderlogica alles vereenvoudigd. En natuurlijk hoe mooi de wereld kan zijn als je je fantasie gebruikt. Ik heb de mooiste baan van de wereld!

Een groot deel van mijn vrije tijd breng ik door in de keuken. Ik kook graag en vind het leuk om alles zelf vers te maken. Ik vind het ook leuk om (meestal samen met mijn vader) te klussen: ons laatste project was een nachtkastje voor mijn dochter. Verder houd ik van fietsen en lees ik graag.

Mijn naam is: Angela Remie-Martens, geboren op 29-04-1974 en ik woon in Rijsbergen. Samen met mijn man ben ik trotse ouder van Lieve, onze dochter (2007).

ik ben op 24 augustus 2019 begonnen als BBL-stagiaire bij Het Toverbloempje. Onlangs ben ik gestart aan de opleiding Pedagogisch medewerker. Ik ben afgestudeerd aan de modeacademie en heb jarenlang in deze branche gewerkt o.a. als etaleur bij V&D. Nu is het tijd voor mijn andere passie, kinderen en hun ontwikkeling! Ik wil hier graag met enthousiasme, in deze persoonlijke en huiselijke sfeer bij Het Toverbloempje een bijdrage aan leveren.

Mijn naam is: Jessy Ribbens, geboren op 08-06-1998 en ik woon in Etten-Leur.
Sinds april 2020 ben ik werkzaam bij het Toverbloempje. Ik heb mijn diploma pedagogisch medewerker behaald op het Kellebeek college in Roosendaal.

Ik vind het belangrijk dat kinderen zich welkom, vertrouwd en gehoord voelen. Ieder kind mag er zijn. Ik ben altijd in voor een dansje, grapje en stimulerende spelletjes, maar ook rust vind ik belangrijk. Even knuffelen, een boekje lezen of samen spelen. Echt even aandacht hebben voor het kind en betrokken zijn.

In mijn vrije tijd ben ik graag samen met mijn vriend en gaan we regelmatig dagjes weg. Ook geniet ik graag van lekker eten met vriendinnen, zowel thuis als in verschillende restaurants.

Mijn naam is: Daphne de Boer, geboren op 28-03-1994. Ik woon samen met mijn vriend en twee poezen in Etten-Leur. Ik ga er graag met mijn vriend op uit, lekker wandelen in de bossen of uitwaaien op het strand.

Sinds 1 maart 2020 werk ik bij het Toverbloempje. U vindt mij onder andere op de Babygroep. Ik vind het erg belangrijk dat alle kinderen zich veilig en vertrouwd voelen. Dit is de basis die nodig is voor de kinderen om zich te kunnen ontwikkelen en de wereld te ontdekken. Met veel plezier ga ik er alles aan doen om dit te bereiken!

Mijn naam is:Cherida Beerens,geboren op 25-04-1995 en ik woon in Breda.

Met veel plezier heb ik mijn MBO Onderwijsassistent en HBO Pedagogiek diploma’s behaald.Van jongs af aan weet ik dat ik wil werken met kinderen. Dit werk houdt voor mij in dat ik wil bijdragen aan het stimuleren van de ontwikkeling van kinderen. Ik ben erg positief ingesteld en kijk altijd naar de mogelijkheden van een kind. Kinderen moeten een leuke tijd kunnen beleven, waarbij ik ze graag wil helpen door leuke activiteiten te ondernemen en samen veel plezier te hebben.

In mijn vrije tijd vind ik het heel leuk om met familie en vrienden op pad te gaan en ik ben een carnavaller in hart en nieren.

Mijn naam is: Jackie Nollen, geboren op 13-01-1989 en ik woon samen met mijn vriend, dochter en hond in Etten-leur.

Ik zal even in het kort wat over mijzelf vertellen.Creatief bezig zijn met stof, verf of karton is iets wat ik graag thuis doe, ook voeg ik dit graag toe in mijn werkzaamheden bij het Toverbloempje. Verder hou ik heel veel van reizen, dit doe ik dan ook graag met mijn vriend en dochter. Ook doe ik wel eens aan hardlopen en ben ik af en toe te vinden in de sportschool.

Sinds 1-04-2017 ben ik werkzaam bij Het Toverbloempje en hier heb ik het erg naar mijn zin. Ik ben vooral te vinden op de peutergroep, maar ik zal ook af en toe op andere groepen te zien zijn. Belangrijk vind ik dat kinderen zich prettig kunnen voelen en zichzelf kunnen zijn, zo ontwikkelen kinderen zich naar mijn mening het beste.

Mijn naam is: Maartje Domen-Oonincx, Geboren op 11-06-1987, getrouwd en woon in Zundert.

Sinds 5 februari 2018 ben ik werkzaam bij het Toverbloempje. Zelf werk ik al sinds 2007 in de kinderopvang. Iedere dag ga ik met veel plezier naar het werk, en geniet van de momenten met de kinderen. Je zult mij vooral zien op de BSO en de Peutergroep. Wat voor mij het werk zo leuk maakt is de spontaniteit van de kinderen en dat ze gewoon zichzelf kunnen zijn. Ook hecht ik veel waarde aan contact met ouders zodat zij hun kinderen met alle vertrouwen kunnen brengen.

Ik heb er iedere dag weer zin in om de kinderen een leuke dag te bezorgen met uitdagende en creatieve activiteiten.

Mijn naam is: Monique Bronsgeest-Bastiaansen, geboren op 24-7-1984. Ik ben getrouwd en samen hebben wij 3 kinderen, 1 meisje en 2 jongetjes en wonen in Bavel.

In mijn vrije tijd ga ik graag met vriendinnen iets leuks ondernemen en ik reis graag. Toch ben ik ook graag thuis bij de kinderen, samen o.a. lekker puzzelen, verven en knuffelen. Sinds januari 2019 werk ik bij het Toverbloempje. Ik vind het belangrijk dat de kinderen bij ons zichzelf kunnen en durven te zijn, zich veilig en op hun gemak voelen en zich in hun eigen tempo, met stimulans van ons, kunnen ontwikkelen.

Ik hoop dat ik kan bij dragen aan een fijne, leuke, gezellige tijd voor uw kind, want een lach op hun gezicht, dat is toch waar je het voor doet! Met veel liefde en plezier zal ik voor jullie kindjes zorgen.

Mijn naam is: Barbara Proper, geboren op 04-09-1976 en ik woon met mijn heerlijke gezin in Oudenbosch. Gelukkig getrouwd met Martijn genieten we van het leven met onze kinderen Erik en Nova. Sinds 1 mei 2019 werk ik met veel plezier bij Het Toverbloempje in Etten Leur en Zundert!

In 2006 heb ik mijn diploma sociaal pedagogische hulpverlening gehaald en daarna ben ik gaan werken in de kinderopvang. Eerst in Rotterdam (Reggio Emilia en Thomas Gordon), daarna in Oudenbosch (ook Gordon) en Breda (Montessori en procesmatig leren).

Naast het werk in de kinderopvang werk ik ook als zelfstandige als Baby- en Mama Coach. Ik vind het belangrijk dat ouders en hun baby de best mogelijke start krijgen. Daarom geef ik ouders op verschillende manieren een berg aan informatie die ze nergens anders horen maar wel willen weten.

Mijn naam is: Sylina Loos, geboren op 07-03-1992 en ik woon in Etten-Leur.

Ik ben sinds december 2019 werkzaam bij Het Toverbloempje. Vanaf dat ik afgestudeerd ben, als sociaal pedagogisch hulpverlener, heb ik altijd met kinderen gewerkt. Ik ben zowel in mijn vrije tijd als tijdens het werk graag actief bezig. Dit neem ik dan ook graag mee in het werken met de kinderen.
Buiten spelletjes spelen, samen sporten zijn voorbeelden hiervan. Daarnaast vind ik het belangrijk dat kinderen zichzelf kunnen zijn, op hun eigen tempo kunnen ontwikkelen. Ik zal dit dan ook altijd met alle geduld stimuleren en hen hier, waar nodig, bij ondersteunen.

Mijn naam is: Marilse Lafort, 27-12-2997 en woon in Roosendaal.

Ik ben in Juni 2020 afgestudeerd en sinds Juli 2020 werkzaam bij het Toverbloempje. Ik vind het leuk om te winkelen, ergens wat te drinken met vrienden en dagjes ergens naar toe te gaan.
In mijn werk vind ik het geweldig om de kinderen beter te leren kennen en vind ik het vooral erg belangrijk dat kinderen zichzelf kunnen zijn. Ook vind ik het belangrijk dat kinderen zichzelf leren kennen en zo ook zich te ontwikkelen, en leren met anderen om te gaan. Ik hoop de kinderen een leuke tijd te laten beleven op het Toverbloempje.

Mijn naam is: Doortje Frank, geboren op 20-11-1997 en woon in Etten-Leur met mijn ouders, broer, 2 honden en 2 katten.

Mijn hobby’s zijn met vrienden naar het terras, winkelen, met mijn vriend een dagje weg en wandelen met mijn honden. In 2018 heb ik mijn diploma behaald voor de opleiding Dierverzorging Niv 3 aan het Prinsentuin College. Stiekem lag toch altijd mijn passie bij kinderen. Daarom ben ik in 2020 de opleiding Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker Niv 4 gestart op het Vitalis College. En sinds dien werkzaam bij het Toverbloempje als BBL stagiaire. Ik heb er super veel zin in!

 

Het Toverbloempje is ook een leerbedrijf, wij hebben met regelmaat stagiaires op de groep.

Skip to toolbar