Team Zundert

Mijn naam is: Leslie Vermonden, geboren op 30-04-1990 en woon samen met mijn vriend en zoontjes (2017 en 2020) in Schijf.

Als oprichtster en eigenaresse van Kinderopvang Het Toverbloempje ben ik natuurlijk verantwoordelijk voor de gehele gang van zaken binnen onze opvang. Daarnaast ben ik vrijwel dagelijks op de groepen te vinden waarbij ik ook regelmatig als groepsleidster actief ben. Heerlijk om te doen en het zorgt ervoor dat ik altijd een actueel beeld heb van wat er bij de kinderen en ouders speelt.

Ik vind het belangrijk dat een kind zich veilig voelt, dat er oog is voor het feit dat ieder kind anders is en dat er ingespeeld wordt op de behoefte van het kind. Maar vooral dat het kind een leuke dag heeft beleefd op het Toverbloempje, dat geeft mij voldoening.

Mijn naam is: Soraya van der Stoep, Ik ben geboren op 28-10-1980 en sinds 2015 getrouwd met mijn partner. We hebben samen 2 dochters (2010 en 2012). Sinds 2016 ben ik na 8 jaar wonend in Rotterdam centrum terug verhuisd naar mijn woonplaats Breda. Sinds 15 oktober 2019 ben ik werkzaam bij kinderdagverblijf Het Toverbloembloempje.

Voor wat betreft mijn vrijetijdsbesteding; lekker uiteten met familie/vrienden, yoga, fitness, spannende boeken lezen, eropuit met het hele gezin; daar vind ik echt mijn ontspanning in. Daarnaast zit ik in mijn 2e jaar van de studie HBO Pedagogiek. Op het moment ben ik er aan toe om een nieuwe uitdaging aan te gaan nadat ik ruim 10 jaar enthousiast en met plezier gewerkt heb op een verticale kinderdagverblijf groep en in het management team. De nieuwe uitdaging heb ik gevonden bij kinderopvangorganisatie Het Toverbloempje. Vanaf maandag 2 december 2019 zal ik werkzaam zijn bij deze organisatie waarbij ik het zowel managementteam als de groepen ga ondersteunen. Ik heb er veel zin in en ik hoop u snel te zien.

Hallo, ik ben Linsey Pietersma, geboren op 21-12-1991.
Ik werk met veel plezier op het kinderdagverblijf en ben locatie-verantwoordelijke van het Toverbloempje Zundert. Als locatie-verantwoordelijke zal ik het team aansturen en het aanspreekpunt zijn voor de ouders.

In mijn werk vind ik de band met kinderen heel belangrijk en wil ik kinderen graag zichzelf laten zijn! Zo mooi om hun belevingswereld te ontdekken en daarin mee te gaan. Ik leer kinderen graag helemaal kennen.
Je veilig, begrepen en gehoord voelen is een basis voor de toekomst. Ik geniet er van om samen met kinderen en hun ouders die veilige haven te mogen zijn.

Veel van mijn vrije tijd breng ik door met mijn gezin en ik geniet als mama van mijn 2 jonge kinderen. We houden ons onder andere bezig met samen spelen, knutselen en naar de speeltuin gaan. Daarnaast houd ik van lekker eten, leuke uitjes met familie en vrienden.

Mijn naam is: Evelien Luijten, geboren op 23-07-1991, en ik woon in Roosendaal.

Nadat ik de opleiding pedagogisch medewerker heb afgerond heb ik 3 jaar gewerkt als inval op een vaste locatie. Tussendoor heb ik 3 maanden in Madrid gewerkt op een internationaal kinderdagverblijf en daarna kreeg ik in België de kans om een eigen groep op te starten. Daar heb ik 5 jaar gewerkt en sinds 28 augustus 2017 ben ik werkzaam bij het Toverbloempje. Je zult mij het meeste vinden op de Babygroep.

Ik houd van gek doen met de kinderen en zorg er graag voor dat ze zich welkom, veilig en thuis voelen. Verder vind ik communicatie met de ouders erg belangrijk, zodat zij met een gerust hart hun kind(eren) achter kunnen laten. In mijn vrije tijd ben ik graag omringd met vrienden, doe ik aan fitness en leer piano spelen.

Mijn naam is: Lisa Dirven, geboren op 30-01-1993, woonachtig in Zevenbergen en trotse moeder van een prachtige dochter Fenna (2015).

Ik ben sinds 1 april 2018 te vinden op het kinderdagverblijf. In mijn vrije tijd onderneem ik graag leuke dingen met mijn dochter en vriend. Werken met kinderen is echt mijn passie! Kinderen zijn zo puur en zorgeloos. Ik kan erg om ze lachen en vind het heerlijk om samen met de kinderen activiteiten uit te voeren waaraan zij plezier beleven en waarbij ze tegelijkertijd nieuwe vaardigheden verwerven die ze nodig hebben om zich verder te ontwikkelen.

Ieder kind is uniek en dat maakt het werken met kinderen zo bijzonder. Graag wil ik kinderen begeleiden in ieders individuele ontwikkeling en daarbij geborgenheid en vertrouwen geven. Dat ieder kind vooral zichzelf mag zijn.

Mijn naam is: Marloes Boudestein, geboren op 18-04-1988, ik ben geboren in Hoek van Holland.

In 2007 ben ik afgestudeerd voor Sociaal Pedagogisch Medewerker. In 2012 ben ik afgestudeerd aan de pabo. Nadat ik op verschillende scholen invalwerk heb gedaan, ben ik erachter gekomen dat het onderwijs toch niet helemaal mijn ding is. Ik miste iets in het onderwijs, iets dat ik in de kinderopvang wel heb gevonden!

Ik werk nu sinds december 2015 bij Het Toverbloempje in Zundert en heb het erg naar mijn zin. Ik ben vooral werkzaam op de Babygroep en op woensdag op de peuteropvang en buitenschoolse opvang.

Mijn naam is: Angela de Rijck, geboren op 23-03-1989 en woon in Etten-Leur.

Sinds oktober 2019 ben ik werkzaam bij Het Toverbloempje. In mijn vrije tijd ben ik graag met vrienden en familie. Ik vind het leuk om naar het terras te gaan en lekker uiteten te gaan. Verder kun je mij vinden bij de voetbal en doe ik sinds kort fit2fight.
Werken met kinderen is echt mijn passie en dat doe ik sinds 2008 dan ook met heel veel plezier.

Ieder kind is uniek en dat maakt het werken met kinderen erg bijzonder. Ik vind het belangrijk dat kinderen zichzelf mogen zijn en ze zich op hun eigen tempo mogen ontwikkelen. Ik zorg er ook graag voor dat de kinderen zich veilig en vertrouwd voelen en liefdevol worden opgevangen.

Mijn naam is: Bregje Vissers, geboren op 08-06-1996, en ik woon in Achtmaal.

Ik ben werkzaam bij het Toverbloempje sinds september 2016. Hiervoor heb ik de opleiding pedagogisch medewerkster niveau drie en pedagogisch medewerkster jeugdzorg niveau vier gevolgd. Ik ben voornamelijk te zien op de peutergroep en de babygroep.
Ik vind het ontzettend belangrijk dat de kinderen een leuke tijd beleven bij ons. Om dat mogelijk te maken wil ik de kinderen veiligheid en vertrouwen bieden, zodat ze zichzelf volledig kunnen ontwikkelen.

Leuke activiteiten, goede verzorging en een dikke knuffel op z’n tijd horen daar natuurlijk allemaal bij! Het mooiste aan dit beroep vind ik dat je er zoveel dankbaarheid en liefde voor terug krijgt, hierdoor ga ik met veel plezier werken.

Mijn naam is: Tineke van de Donk, geboren op 28-01-1974 en ik woon samen met mijn man en onze 2 dochters (2000 en 2003) in Breda.

Ik heb al heel wat jaartjes in de kinderopvang en als Nanny gewerkt en nu met veel plezier bij het Toverbloempje. Elke leeftijd heeft zijn charmes en elk kind is uniek. Ik vind het belangrijk dat kinderen zichzelf kunnen zijn, op hun eigen tempo de wereld kunnen verkennen en alle ruimte en kansen krijgen om zichzelf te ontwikkelen.

Mijn naam is: Doortje Frank, geboren op 20-11-1997 en woon in Etten-Leur met mijn ouders, broer, 2 honden en 2 katten. Mijn hobby’s zijn met vrienden naar het terras, winkelen, met mijn vriend een dagje weg en wandelen met mijn honden. In 2018 heb ik mijn diploma behaald voor de opleiding Dierverzorging niveau 3 aan het Prinsentuin College. Momenteel werk ik bij de Only in Etten-Leur.

Stiekem lag toch altijd mijn passie bij kinderen. Daarom ga ik komend schooljaar de opleiding Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker Niv 4 volgen op het Vitalis College. In juni begin ik bij het Toverbloempje in Zundert als BBL stagiaire. Ik heb er super veel zin in!

Mijn naam is: Sabine Janssens, geboren op 2 februari 1998 en woonachtig in Rijsbergen.

In juli 2020 heb ik mijn Bachelor Pedagogiek behaald. In september 2020 ga ik beginnen aan de deeltijd pabo-opleiding. Naast mijn studie ga ik aan het werk bij het Toverbloempje.

Ik heb altijd al iets willen doen met kinderen. Samen spelen en plezier maken, maar ook tegelijkertijd hun ontwikkeling stimuleren. Ik zie het altijd positief in, ook de kleine stappen kunnen groot verschil maken. Met mijn humor en enthousiasme probeer ik op ieders kind een lach op zijn/haar gezicht te brengen.
In mijn vrije tijd spreek ik graag met vriendinnen af, ben ik altijd in om een hapje te eten en ben ik een fanatieke Bloemencorso bouwer.

Mijn naam is: Jamie Koeken, ik ben geboren op 20-08-1999. Ik ben woonachtig in Rijsbergen.

Sinds Juli 2020 ben ik werkzaam bij het Toverbloempje. Hiervoor heb ik de opleiding Pedagogisch medewerker niveau 4 gevolgd op het Vitalis College. In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met mijn vrienden en familie, winkelen en lekker uiteten gaan.

Ik vind het belangrijk dat de kinderen zichzelf kunnen zijn en ik wil de kinderen graag begeleiden in hun ontwikkeling. Ik ga met veel plezier naar mijn werk en kijk er naar uit om de kinderen elke keer weer een leuke dag te bezorgen!

Mijn naam is: Danielle Zeegers, geboren 7-11-78 en woon samen met mijn vriend en 2 kinderen (2004 en 2007) en onze hond Ziva.

In mijn vrije tijd ga ik graag met het gezin op pad of met vrienden/vriendinnen lekker uit eten of naar de film.
Ik heb een aantal jaar als vrijwilliger bij de tussen schoolse opvang gewerkt en in 2 kinderkledingwinkels. Ik kan echt genieten van de verhalen en belevenissen van kinderen, leer ze graag wat bij en leer natuurlijk ook veel van hun. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich vertrouwd bij je voelen en zichzelf kunnen zijn. En omdat ik dit toch het leukst vind heb ik besloten om de de stap te zetten en de BBL opleiding pedagogisch medewerker te gaan volgen waar ik ontzettend veel zin in heb.

Mijn naam is: Claudia van Nimwegen, Ik ben geboren in maart 1971. Ik ben getrouwd en ik heb 2 katten.

Mijn hobby’s zijn handwerken en knutselen.
Sinds 2019 ben ik werkzaam in de kinderopvang en ik voel me er als een vis in het water. Een dag met kinderen is elke dag weer een nieuwe verassing en vooral een feestje voor mij! Ik probeer dit ook over te brengen op de kinderen door ze uit te dagen en op ze in te spelen waar mogelijk.

Bijdragen aan een stukje opvoeding, geweldig!
Sinds juli 2020 werk ik bij het Toverbloempje en heb het erg naar mijn zin met leuke collega’s en toffe kids!

Mijn naam is: Daniek Bakker-Gijzen, eboren op 01-03-1995 en woon samen met mijn man, dochter (2020) en bonuszoon (2009) in Roosendaal.

Mijn passie voor kinderen is geboren uit het grote samengestelde gezin (9 kinderen) waar ik vandaan kom. Het gezin van mijn opa (16 kinderen) was nog veel groter waardoor ik naast mijn jongere broertjes/zusjes ook een hoop neefjes en nichtjes heb die ik van jongs af aan mee op sleeptouw neem.

Sinds 2019 ben ik begonnen met studeren in de richting van pedagogiek. Sindsdien ben ik dan ook te vinden bij het Toverbloempje. Eerder werkte ik in een managementfunctie in de horeca en in het HR vak. Gaandeweg kwam ik er achter dat ik van mijn passie voor de ontwikkeling van kinderen waar ik in mijn vrije tijd veel mee bezig ben mijn werk wilde maken.
Belangrijk vind ik dat ieder kind zich op zijn eigen tempo kan ontwikkelen en dat we op een positieve manier de ontwikkeling stimuleren. Naast dat vind ik het uiterst belangrijk dat ouders hun kinderen met een gerust hart achter kunnen laten.

Mijn naam is: Marilse Lafort, geboren op 27-12-2997 en woon in Roosendaal.

Ik ben in Juni 2020 afgestudeerd en sinds Juli 2020 werkzaam bij het Toverbloempje. Ik vind het leuk om te winkelen, ergens wat te drinken met vrienden en dagjes ergens naar toe te gaan.

In mijn werk vind ik het geweldig om de kinderen beter te leren kennen en vind ik het vooral erg belangrijk dat kinderen zichzelf kunnen zijn. Ook vind ik het belangrijk dat kinderen zichzelf leren kennen en zo ook zich te ontwikkelen, en leren met anderen om te gaan. Ik hoop de kinderen een leuke tijd te laten beleven op het Toverbloempje.

 

Het Toverbloempje is ook een leerbedrijf, wij hebben met regelmaat stagiaires op de groep.

Skip to toolbar