Team Zundert
Mijn naam is: Leslie Vermonden, geboren op 30-04-1990 en woon samen met mijn vriend en zoontje (26-10-2017) in Schijf.

Als oprichtster en eigenaresse van Kinderopvang Het Toverbloempje ben ik natuurlijk verantwoordelijk voor de gehele gang van zaken binnen onze opvang. Daarnaast ben ik vrijwel dagelijks op de groepen te vinden waarbij ik ook regelmatig als groepsleidster actief ben. Heerlijk om te doen en het zorgt ervoor dat ik altijd een actueel beeld heb van wat er bij de kinderen en ouders speelt.

Ik vind het belangrijk dat een kind zich veilig voelt, dat er oog is voor het feit dat ieder kind anders is en dat er ingespeeld wordt op de behoefte van het kind. Maar vooral dat het kind een leuke dag heeft beleefd op het Toverbloempje, dat geeft mij voldoening.
Mijn naam is: Lysenka Rogiers, geboren op 28-05-1989 en woon samen met mijn vriend in Etten-Leur.
Met veel plezier werk ik op de babygroep en ben ik locatieverantwoordelijke van Het Toverbloempje Etten-leur. Daarnaast ondersteun ik Leslie bij de administratie- en planningswerkzaamheden van beide locaties.

Werken met kinderen is mijn grootste passie en dat doe ik sinds 2008 dan ook met ontzettend veel plezier. Iedere dag er voor zorgen dat een kind zich in een veilige, liefdevolle, huiselijke en persoonlijke opvang kan ontwikkelen maakt dat het Toverbloempje en ik een perfecte match zijn! Ik ben blij dat ik deel mag uitmaken van dit leuke team. Ieder kind is uniek en mag op zijn/haar eigen tempo ontwikkelen. Ik vind het geweldig om hier deel van uit te maken. Mijn dag is goed als de kinderen een leuke en leerzame dag hebben gehad op het kinderdagverblijf en u met een tevreden gevoel uw kind(eren) naar ons brengt en ophaalt. Ik vind het ook belangrijk dat u als ouder zich prettig voelt bij ons kinderdagverblijf en dat u uw kind(eren) met een gerust hart achter laat. Het persoonlijke en open contact is dan ook iets waar ik voor sta en u ook zult ervaren op de groepen.
Mijn naam is: Ifa Haagh-Adank, geboren op 14-05-1992 en woonachtig in Rijen.

Vanaf mei 2016 ben ik werkzaam bij Het Toverbloempje. Als locatiehoofd ben ik het vaste aanspreekpunt voor zowel het team als de ouders van de locatie Zundert.

Mijn werk doe ik met ontzettend veel passie. Iedere dag wordt er gelachen, gezongen, ontdekt en komen kinderen weer met mooie uitspraken. Hier kan ik erg van genieten. Het allerbelangrijkste vind ik het inspelen op de wensen en behoeften van het kind. Hiermee creëer ik voor de kinderen een veilige sfeer.

In mijn vrije tijd ben ik graag buiten en in beweging. Met regelmaat sta ik op de tennisbaan, ga ik bootcampen of loop ik hard. Ook ga ik graag op reis, zo heb ik al heel wat mooie plekjes in de wereld mogen ontdekken.
Mijn naam is: Debby Mertens-Tax, geboren op 12-06-1984 en woon in Achtmaal.

Ik heb de opleiding SPW gedaan. Ik werk inmiddels alweer 15 jaar in de kinderopvang en vanaf mei 2016 werk ik bij het Toverbloempje. Ik sta voornamelijk op de groep van de 0 tot 2 jarige. Ik ben een rustig persoon en straal dit ook uit naar de kinderen.
Ik vind het mooi om te zien hoe kinderen zich ontwikkelen op hun eigen manier. En ze hierin te stimuleren van wat het kind nodig heeft door activiteiten aan te bieden wat bij de leeftijd past. Het is fijn om iedere keer weer een lach te zien bij ouder en kind!


Mijn naam is: Evelien Luijten, geboren op 23-07-1991, en ik woon in Roosendaal.

Nadat ik de opleiding pedagogisch medewerker heb afgerond heb ik 3 jaar gewerkt als inval op een vaste locatie. Tussendoor heb ik 3 maanden in Madrid gewerkt op een internationaal kinderdagverblijf en daarna kreeg ik in België de kans om een eigen groep op te starten. Daar heb ik 5 jaar gewerkt. Vanaf 28 augustus 2017 ben ik werkzaam bij het Toverbloempje. Je zult mij het meeste vinden op het kinderdagverblijf en af en toe op de bso.
Ik houd van gek doen met de kindjes en zorg er graag voor dat ze zich welkom, veilig en thuis voelen. Verder vind ik communicatie met de ouders erg belangrijk, zodat zij met een gerust hart hun kindje(s) achter kunnen laten.
In mijn vrije tijd ben ik graag omringd met vrienden, doe ik aan fitness en leer piano spelen.
Mijn naam is: Lisa Dirven, geboren op 30-01-1993, woonachtend in Zevenbergen en trotse moeder van een prachtige dochter Fenna (2015).

Ik ben sinds 1 april 2018 te vinden op het kinderdagverblijf. In mijn vrije tijd onderneem ik graag leuke dingen met mijn dochter en vriend.
Werken met kinderen is echt mijn passie! Kinderen zijn zo puur en zorgeloos. Ik kan erg om ze lachen en vind het heerlijk om samen met de kinderen activiteiten uit te voeren waaraan zij plezier beleven en waarbij ze tegelijkertijd nieuwe vaardigheden verwerven die ze nodig hebben om zich verder te ontwikkelen. Ieder kind is uniek en dat maakt het werken met kinderen zo bijzonder. Graag wil ik kinderen begeleiden in ieders individuele ontwikkeling en daarbij geborgenheid en vertrouwen geven. Dat ieder kind vooral zichzelf mag zijn.
Mijn naam is: Bregje Vissers, geboren op 08-06-1996, en ik woon in schijf.

Ik ben werkzaam bij het Toverbloempje sinds september 2016. Hiervoor heb ik de opleiding pedagogisch medewerkster niveau drie en pedagogisch medewerkster jeugdzorg niveau vier gevolgd. Ik ben voornamelijk te zien op de PeuterPlus groep en de buitenschoolse opvang (BSO). Maar soms ook op het kinderdagverblijf en de peutergroep. Ik vind het ontzettend belangrijk dat de kinderen een leuke tijd beleven bij ons.
Om dat mogelijk te maken wil ik de kinderen veiligheid en vertrouwen bieden, zodat ze zichzelf volledig kunnen ontwikkelen. Leuke activiteiten, goede verzorging en een dikke knuffel op z’n tijd horen daar natuurlijk allemaal bij! Het mooiste aan dit beroep vind ik dat je er zoveel dankbaarheid en liefde voor terug krijgt, hierdoor ga ik met veel plezier werken.
Mijn naam is: Michelle van Gool, geboren op 02-09-1993 en ik woon in Made.

Ik woon samen met mijn vriend Joeri en ik ben een trotse moeder van mijn zoontje Benz.
Ik ben vanaf 14 september 2017 werkzaam bij het Toverbloempje. Ik werk op de peutergroep. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich in hun eigen tempo ontplooien en zich ontwikkelen tot hun eigen identiteit.
Ik heb al ruime ervaring in de kinderopvang, ik heb mijn opleiding in 2014 behaald en ben daarna direct aan de slag gegaan. Met kinderen werken is mijn grootste passie in het leven. Ik word er blij van zowel de kinderen als de ouders blij te zien, dit is voor mij het belangrijkste.


Mijn naam is: Marloes Boudestein, geboren op 18-04-1988, ik ben geboren in Hoek van Holland en woon nu alweer bijna 4 jaar in Turnhout, België.

In 2007 ben ik afgestudeerd voor Sociaal Pedagogisch Medewerker. In 2012 ben ik afgestudeerd aan de pabo. Nadat ik op verschillende scholen invalwerk heb gedaan, ben ik erachter gekomen dat het onderwijs toch niet helemaal mijn ding is. Ik miste iets in het onderwijs, iets dat ik in de kinderopvang wel heb gevonden!
Ik werk nu sinds december 2015 bij Het Toverbloempje in Zundert en heb het erg naar mijn zin. Ik ben vooral werkzaam op de peuterplus groep en de buitenschoolse opvang.


Mijn naam is: Evelijn de Jong, Ik woon samen met mijn hondje in Zundert.

Hier ben ik geboren en getogen. In mijn vrije tijd haak ik graag knuffels. Maar wanneer de zon schijnt kun je me tegenkomen op het terras of aan de waterkant waar ik een visje probeer te vangen.

Vanaf 1 november kom ik bij het Toverbloempje werken. Wat ik belangrijk vind is dat ieder kind zich kan ontwikkelen op zijn/haar tempo. En dat ze zich veilig en vertrouwd voelen.
Wat u van mij kunt verwachten als leidster; Ik zal er alles aan doen dat de kinderen het naar hun zin hebben op het Toverbloempje. Een lach op hun gezicht is een lach op mijn gezicht.
Mijn naam is: Ellen Hereijgers – van Bergen, geboren op 20-02-1985, moeder van een dochter (2013) en zoon (2016) en woonachtig in Zundert.

In mijn vrije tijd ga ik graag met mijn gezin op stap en ben ik bij familie en vrienden. Ook series kijken, een goed boek lezen, wandelen en reizen vind ik erg leuk om te doen. Vanaf 1 november 2018 ben ik werkzaam bij het Toverbloempje. Ik werk sinds 2007 in de kinderopvang en ben een aantal jaren gastouder geweest.

Ieder kind is uniek. Kinderen moeten zich daarom op hun eigen wijze en in hun eigen tempo kunnen ontwikkelen. Ik help ze daar graag bij door de kinderen te ondersteunen, stimuleren en uitdagende leeftijdsgerichte activiteiten aan te bieden. Contact met ouders is daarin erg belangrijk, hier hecht ik veel waarde aan.
Het allerbelangrijkste is: kinderen moeten vooral kind kunnen zijn, zich thuis voelen en lekker kunnen spelen!
Mijn naam is: Ilse van Delft, geboren op 24-04-1987 te Oosterhout.

In 2016 ben ik getrouwd met Bart en samen wonen we in het door ons zo geliefde Oosterhout. In oktober 2017 is ons zoontje Vigo geboren en samen genieten we volop van ons gezinnetje. We vinden het gezellig om een avondje af te spreken met vrienden en zijn actief binnen een grote carnavalsvereniging.

Sinds 2009 ben ik werkzaam als pedagogisch medewerkster. Het leuke aan dit werk vind ik vooral, dat geen enkele dag hetzelfde is. Tijdens dit werk leer je de kinderen echt kennen en bouw je een band met ze op, dat tovert al snel een lach op mijn gezicht. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich veilig genoeg voelen om zichzelf te kunnen ontwikkelen en zichzelf te mogen zijn. Vanaf 1 februari 2019 ben ik werkzaam bij het Toverbloempje. Mocht u meer van mij willen weten, dan hoor ik dat graag.
Het Toverbloempje is ook een leerbedrijf, wij hebben regelmaat stagiaires op de groep.


Spring naar toolbar