fbpx

Reviews

VERTEL ONS WAT U VAN ONZE OPVANG VINDT!

Naam
Email
Welke opvang
Rating
Geef uw reactie

Etten-Leur baby en peuter

★★★★★
5 5 1
Alle leidsters zijn zonder uitzondering altijd even vrolijk, enthousiast en lief. Denken mee, ik krijg goede tips! Verder leuke activiteiten de kindjes doen vanaf kleins af aan mee. Wat ze leren en ontdekken, zie ik thuis vaak terug. Altijd alles netjes en verzorgd. Ik laat mijn kinderen met een gerust hart achter. Echt top!

Zundert

★★★★★
5 5 1
Mijn dochters gaan er graag naar toe. Ze gaan er met een lach naar toe. Thuis komt het toverbloempje vaak terug in haar enthousiaste verhalen.

Kinderopvang Het Toverbloempje

★★★★★
5 5 1
Iedere week gaat onze dochter met heel veel plezier een ochtend naar de opvang. Wat ons erg aansprak is de zeer huislijke sfeer en vriendelijkheid van alle medewerksters. Iedere week hebben ze allerlei leuke activiteiten welke vaak gekoppeld zijn aan een thema. Daarnaast is het erg leuk om een deel van de dag samengevat te zien middels foto's in de app Klasbord en bij het ophalen krijg je altijd een korte persoonlijke overdracht. Wij kunnen ons geen betere opvang wensen !

toverbloempje Zundert

★★★★★
5 5 1
ik kom hier inmiddels al 6 jaar, en het voelt vertrouwd, ik laat mij kinderen met een gerust hart achter. een TOP team! professioneel, vriendelijk, enthousiast leiding. fijn dat je via klasbord dagelijks mee kunt kijken. waar jullie ook veel gebruik van maken. spelen veel buiten, veel verrassende uitstapjes/activiteiten.

Zundert

★★★★★
5 5 1
Al bijna 7 jaar maken we gebruik van de diensten van Het Toverbloempje. Klant vanaf het eerste uur, dat zegt genoeg toch! De vele afwisselde activiteiten, leuke leiding en fijne overdracht bij het ophalen, spreken ons erg aan!

Zundert

★★★★★
5 5 1
Elke week gaan onze kinderen weer met plezier naar de opvang en als we ze ophalen zitten ze weer enthousiast de dag na te vertellen. Daarnaast is de flexibiliteit die ze bieden erg prettig.

Zundert

★★★★★
5 5 1
Elke week gaan onze kinderen weer met plezier naar de opvang en als we ze ophalen zitten ze weer enthousiast de dag na te vertellen. Daarnaast is de flexibiliteit die ze bieden erg prettig.

Etten-leur

★★★★★
5 5 1
Fijne kinderopvang, de huiselijke sfeer spreekt ons erg aan! Heel gezellig en leuke leidsters!

Toverbloempje Zundert

★★★★★
5 5 1
Bij ons gaan ze graag naar het Toverbloempje toe! Zelfs in de vakantie want er staan altijd leuke dingen op het programma.

Zundert

★★★★★
5 5 1
"Is het vandaag Toverbloempjedag mama?" Ja, YES! Dat zegt genoeg. Lieve leidsters, leuke activiteiten. Top opvang

Etten-Leur

★★★★★
5 5 1
Onze Lott gaat alijd met veel plezier naar het toverbloempje. Als ik haar uit de auto wil halen kan het niet snel genoeg gaan! Altijd een fijn ontvangst en een blij kind bij wegbrengen en ophalen!

Peuteropvang Zundert

★★★★☆
4 5 1
Al 2 jaar speelt Vief met veel plezier bij het Toverbloempje. Met een flinke blos op haar wangen haal ik haar voldaan op. Bregje is haar favoriet!!

Peutergroep Etten-Leur

★★★★★
5 5 1
Ons dochtertje heeft het reuze naar haar zin. Als ik haar wegbreng heeft ze vaak geen tijd om te zwaaien. De leidsters zijn allemaal erg lief en sociaal naar kind en ouder. Fijne verhalen over hoe de dag verlopen is en ze nemen daar echt de tijd voor.

Etten leur

★★★★★
5 5 1
Onze kids gaan met veel Plezier naar de bso en zijn teleurgesteld als ze vrij zijn Betere bso kunnen we ons niet wensen.

Peuter

★★★★★
5 5 1
Mijn zoontje heeft het er erg naar zijn zin bij binnenkomst moet hij altijd even wennen maar de juffen pakken dit altijd heel snel en goed op Zo dat mama met een gerust hart kan vertrekken

Kdv zundert

★★★★☆
4 5 1
Mijn kindjes gaan heel graag naar jullie ,, en jullie zijn heel lief voor de kinderen .

Etten-leur

★★★★★
5 5 1
Lachend en zwaaiend staat job bij de deur als we weggaan. Zo fijn! Nog mooier zijn ze ogen als we hem ophalen... blij en gelukkig. Met een blik van Mam en pap hier is het echt leuk!

Toverbloempje Etten-Leur

★★★★★
5 5 1
Vanaf het eerste moment fijn ontvangen en Lexi gaat er met heel veel plezier naartoe!

Peuter en bso

★★★★★
5 5 1
Leuke en gezellige opvang. Onze beide kinderen zijn er erg graag! Doen veel leuke dingen en denken met je mee! Het is er vertrouwd! Aan het eind van de dag zie je dat ze veel plezier hebben gehad!

Kdv Etten-Leur

★★★★★
5 5 1
Onze zoon gaat graag naar het kinderdagverblijf. Zodra hij er is gaat hij gelijk op onderzoek uit. Er zijn vaste gezichten op de groep die erg betrokken zijn. Fijne kleinschalige kinderopvang.

Etten-Leur

★★★★★
5 5 1
Geweldig kinderdagverblijf! Het kleinschalige gaf ons een beetje een huiselijk gevoel. De insteek van het kinderdagverblijf spreekt ons erg aan: kinderen dingen laten ontdekken, veel buiten zijn, diverse activiteiten (extern) doen etc. Kinderen worden hier erg zelfstandig gemaakt op een leuke manier. En de leidsters zijn super!

Kinderdagverblijf

★★★★★
5 5 1
Ik breng mijn zoontje altijd met een fijn gevoel weg, Ze gaan erg zorgzaam met zijn allergie om. Ik hoef mij hier dan ook nooit zorgen over te maken. Bedankt toppers!!!!

babygroep, oudste zat op peutergroep

★★★★★
5 5 1
bij de rondleiding wisten we al dat we onze kinderen hier naartoe wilden brengen. we werden warm ontvangen door de manager Leslie. het voelde meteen goed. ons gevoel bleek te kloppen, niets dan goeds over alle lieve leidsters die onze kinderen met liefde verzorgen en opvoeden!

Het Toverbloempje Etten-Leur

★★★★★
5 5 1
Een kinderopvang om je kind met een gerust hart achter te laten! De leidsters zijn ontzettend lief, denken mee, hebben goed contact met de ouders, reflecteren op hun handelen en bieden de zorg die jij als ouders graag wil! Onze dochter gaat met plezier naar Het Toverbloempje en dat maakt het voor papa en mama een stuk makkelijker 😉

Peuteropvang en BSO

★★★★☆
4 5 1
De kinderen gaan altijd graag naar Het Toverbloempje, met de huiselijke inrichting en het gevarieerde programma zijn de dagen kort. En soms zijn de kids zelfs nog niet uitgespeeld als ik ze kom halen. Dt geeft een goed gevoel!
Spring naar toolbar