Peuteropvang

Heeft u thuis een peuter die wel wat uitdaging kan gebruiken. Wij bieden een gevarieerd activiteiten aanbod aan, kinderen leren samen spelen en hebben de ruimte om op hun eigen tempo verder te groeien in hun ontwikkeling. De kinderen bereiden we spelende wijs voor op de basisschool.
Op de peuteropvang zijn de kinderen welkom vanaf 2 jaar.

We werken in thema’s, elke maand bieden we een nieuw thema aan. Het activiteiten aanbod is ruim, denk aan koken, knutselen, een uitje. Zoals het thema bos, we nemen dan eerst de kinderen mee naar het bos en gaan daarna knutselen met de materialen die we hebben gevonden in het bos.

We hebben ook een stint (elektrisch vervoermiddel) op het Toverbloempje, daar kunnen 10 kinderen tegelijkertijd mee vervoerd worden, zo kunnen we gemakkelijk met kinderen een uitstapje maken.

De openingstijden van de peutervang zijn 08:45 – 13:00. Andere tijden zijn in overleg ook mogelijk. Tijdens schoolvakantie’s is de peuteropvang in principe gesloten, heeft u toch opvang nodig dan kunnen we kijken of er plaats is op het kinderdagverblijf.

Wij vinden het belangrijk dat ouders op de hoogte worden gehouden wat hun zoon/dochter gedurende de dag doet bij het Toverbloempje, dit is de reden dat we werken met de app ”klasbord”. Via de app plaatsen we foto’s, uitspraken en nieuwtjes zodat je op de hoogte kunt blijven. Het is natuurlijk altijd erg fijn om te horen dat ze een leuke dag hebben gehad en wat de kinderen hebben gedaan maar het is tenslotte veel leuker om dit met eigen ogen te kunnen zien.

Kosten peuteropvang

Uren: 08:45 – 13:00
Aantal uren: 4,25 uur (PER DAGDEEL)
Berekening: 4,25 X 7,33 = € 31,15 (PER DAGDEEL)
X 40 WEKEN: € 1,246,1 (PER JAAR) (ook voor peuteropvang kunt u kinderopvang toeslag aanvragen!)
  • Je kunt geen aanspraak maken op de kinderopvangtoeslag van de Belastingdienst als één van de ouders niet werkt. Dit zijn de zogenoemde kostwinnersgezinnen. Wel kom je dan vaak in aanmerking voor een speciale regeling van de gemeente. Hierbij krijg je een inkomensafhankelijke vergoeding via de gemeente. Ook dit is mogelijk bij het Toverbloempje. Peuteropvang tarieven gemeente Zundert en Etten-Leur Toverbloempje

IMG-20160121-WA0008

verkleden
Spring naar toolbar