fbpx

Oudercommissie

De wet kinderopvang stelt een oudercommissie verplicht in iedere kinderopvangcentrum en geeft die oudercommissie verzwaard adviesrecht op diverse punten.

Om uw inbreng als ouder te kunnen waarborgen, heeft ook het Toverbloempje een oudercommissie die bestaat uit ouders van kinderen die ook op Kinderopvang Het Toverbloempje zitten. De belangrijkste taak van de oudercommissie is het behartigen van de gemeenschappelijke belangen van kinderen en ouders, door mee te praten over het beleid en de dagelijkse gang van zaken van Het Toverbloempje.

U kunt ons altijd bellen met vragen of suggesties zodat wij zo goed mogelijk uw belangen en die van uw kind kunnen waarborgen.

overzicht3

 ___________________________________________________________________

Oudercommissie Zundert

Voorzitter: Joyce Ruijzenaars 
Beste ouders/verzorgers,
Mijn naam is Joyce Ruijzenaars en ik ben de moeder van Zoë en Isa. Ik ben afgestudeerd als verzorgende IG en werkzaam bij de Willaert. Waarom ik bij de oudercommissie ben gegaan is omdat ik er graag actief bij betrokken ben.
Groetjes, Joyce

Secretaris: Krista Oostvogels 
Ik ben Krista Oostvogels en moeder van Joep en Mart. Ik werk als HRM Adviseur. Ik ben al enige tijd betrokken bij de oudercommissie waardoor ik weet wat er speelt op Het Toverbloempje en kan meedenken met alle zaken die spelen op het kinderdagverblijf.  Door de kleinschaligheid is het team betrokken bij alle kinderen en dat zie je ook terug in de manier van samenwerken binnen de oudercommissie. Leuk en interessant!
Groetjes, Krista

Penningmeester: Jolanda Oonincx 
Ik ben Jolanda Oonincx, moeder van Thomas, Ise en Liz, en getrouwd met Bas. Ik ben werkzaam als persoonlijk begeleider in de gehandicaptenzorg bij Amarant in Rijsbergen.  
Toen het vorige OR lid er mee ging stoppen is mij gevraagd of ik bij de oudercommissie wilde. Dat wilde ik wel! Ik vind het leuk en interessant om mee te denken over de verschillende onderwerpen binnen het Toverbloempje. Zo ben ik net iets meer betrokken.
Groetjes, Jolanda

Daniela Boogaard
Ik ben Daniela Boogaard, de moeder van Sanne (maart 2017) en getrouwd met Robbert. Ik ben werkzaam als wijkverpleegkundige binnen de gemeente Rucphen, waarbij ik de zorg voor de cliënt organiseer. De reden waarom ik bij de oudercommissie ben gegaan is dat ik er graag actief bij betrokken ben en het interessant vindt om mee te denken over onderwerpen die spelen binnen het Toverbloempje. 

Nalini Veeningen

Ik ben Nalini Veeningen en moeder van Varun. Samen met mijn man wonen wij nu 4 jaar in Wernhout, hiervoor in Rotterdam. Ik ben werkzaam als accountmanager MKB bij Rabobank in Zundert. Onze zoon Varun is geboren op de 11de van de 11de in 2018 en verblijft 2 dagen in de week bij Toverbloempje. Ik vind dat Toverbloempje een ijzersterk team heeft en daarom wil ik graag mijn steentje bijdragen in de verdere ontwikkeling van deze mooie organisatie, dit in het belang van uw én ons kind.

Groetjes, Nalini

 
___________________________________________________________________

Oudercommissie Etten-Leur

Voorzitter: Helen Boeren
Ik ben Helen Boeren, mama van djalizka de koning. Djalizka is een geweldig meisje van 8 jaar en komt bij de BSO van het Toverbloempje.
Zelf werk ik als verzorgende ig/mmz op een dagbehandeling. Ik ben creatief en hoop een creatieve bijdrage te kunnen leveren in de oudercommissie.

Secretaris: Bas van Dorst
Beste ouders/verzorgers,
Ik ben Bas van Dorst, de vader van Jenna. De visie en de manier van organiseren bij het Toverbloempje spreekt mij erg aan. Dit heeft mede doen besluiten om voor het Toverbloempje te kiezen. Met behulp van klasbord worden we op de hoogte gehouden waar onze dochter zich gedurende de dag mee bezig houdt. Hierdoor wordt je als ouder betrokken bij de dagelijkse activiteiten. Vanuit de oudercommissie wil ik nog meer betrokken zijn bij de dagelijkse onderwerpen die spelen, zo kan ik bijvoorbeeld meedenken aan de invulling van de maandelijkse thema’s, maar ook invulling geven bij het organiseren van andere activiteiten.
Groet, Bas

Penningmeester: Lieke Van De Klundert
Beste ouders/verzorgers,
Ik ben Lieke van de Klundert, moeder van Dex (2) en samen met Bas. Ik werk als pedagoog bij Juzt, een aanbieder van specialistiche jeugdzorg. Ik vind het leuk om betrokken te zijn bij de oudercommissie om mee te mogen en kunnen denken met het kinderdagverblijf.

Spring naar toolbar