Category Archives

Op de braderie

Aardbeienfeesten zundert Vandaag is het dan zover de aardbeienfeesten zijn begonnen en onze kraam is ingericht! Wij hebben heerlijke hapjes gemaakt voor alle kinderen en de popcorn vliegt je om de oren. Wij zijn er dus klaar voor samen met made bij Linda delen wij een kraam voor Kinderdagverblijf Het Toverbloempje!

AardbeienFeesten Zundert

Zaterdag en zondag staan de aardbeienfeesten in Zundert weer voor de deur. Letterlijk want de braderie is voor de deur van het Kinderdagverblijf, wij zullen hier ook staan met een kraam maar de deur staat natuurlijk ook voor iedereen open om er eens een kijkje te komen nemen! Iedereen is welkom!

Molenstraat 84

Eindelijk hebben we de sleutel van het pand in de Molenstraat (84) en kunnen we echt gaan verbouwen. De kleuren voor de muren zijn bekend dus we kunnen aan de slag! Ook de nieuwe spulletjes voor de inrichting zijn ingekocht zodat de kinderen fijn kunnen spelen, slapen en eten. Op 5 mei zullen we starten […]

KINDERDAGVERBLIJF!

JIPPIE, per 5 mei 2014 gaan we verhuizen naar de Molenstraat 84!!! Dan heten we niet meer Gastouderopvang Het Toverbloempje maar Kinderdagverblijf Het Toverbloempje!

Spring naar toolbar